TOROSLAR BELEDİYESİ 3 AYDA 600 NİKAH KIYDI

TOROSLAR BELEDİYESİ 3 AYDA 600 NİKAH KIYDI

“Mutlu Ailelerin Belediyesi” sloganıyla çiftlerin mutluluklarına ortak olan Toroslar Belediyesi’nde Kontrollü Sosyal Hayat süreciyle birlikte 600 nikâh kıyıldı.

Mart ayından itibaren ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını ile ara verilen nikah törenleri Mayıs ayı itibariyle tekrar başladı. Toroslar Belediyesi’nde de kıyılan nikahlar, pandemi kurallarına uyularak kontrollü bir şekilde gerçekleşiyor. Belediyenin katkılarıyla birbirlerine ömür boyu ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştiren çiftler ise dünya evine girmenin mutluluğunu yaşıyor.

“ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN NİKAH KALEMİ HEDİYE”

Son 3 ayda toplam 600 nikah kıyan belediye, evlenen çiftlere nikah defterini imzaladıkları kalemi de hediye ediyor. Belediyenin Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezi’nde (TORTEK) özenle hazırlanan bu kalemle imzalarını atan çiftler, hayatlarını birleştiren imzayı attıkları kalemi de hatıra olarak saklama fırsatı buluyor.

BAŞKAN YILMAZ, “İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE YANINIZDAYIZ”

Hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin bu mutlu günlerinde yanlarında olduklarını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Hemşehrilerimizin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmak bizim görevimiz. Kontrollü Sosyal Hayat dönemiyle birlikte 600 çiftimizin nikahını kıydık.Toroslar Belediyesi olarak yeni yuvaların kurulmasına vesile oluyoruz. Nikah memurlarımızın da özverisiyle kıydığımız nikahlarda; temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyuluyor. Bu şekilde kurallara riayet ederek çalışmaya devam edeceğiz. Dünya evine giren tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?