TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN KONTROLLÜ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN KONTROLLÜ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

 

Toroslar Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği Doğa Yürüyüşü, tertemiz havada spor yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu.

Tarihi Kızılgeçit Köprüsü’ne gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğinde doğaseverler, Yeniköy’den Aladağ Mahallesi’ne eşsiz manzara eşliğinde yürümenin keyfini yaşadı.

Doğa yürüyüşü, Yeniköy Mahallesi’nde başlayarak yaklaşık 7 kilometrelik bir parkurun sonunda Aladağ Mahallesi’nde bulunan Tarihi Kızılgeçit Köprüsü’nde son buldu.

7’den 70’e yoğun ilgi gören yürüyüşe; Toroslar Kent Konseyi Başkanı Ümit Erşan ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Mersin ekibi, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Toroslar Doğayı Yaşatma ve Ekoturizm Derneği (TODOYDER) ile Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin Şubesi’nin üyeleri de katılım gösterdi. Belediye, yürüyüş öncesi katılımcıların ulaşımı için 3 farklı noktadan servis kaldırdı.

Doğaseverler, Bol Bol Fotoğraf Çekerek Anı Ölümsüzleştirdi

 

Pandemi tedbirlerine uyularak gerçekleşen yürüyüşte, Toroslar’ın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetme imkanı bulan vatandaşlar, şehrin gürültüsünden uzak, doğanın içinde keyifli bir hafta sonu geçirdi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılanlara Toroslar Belediyesi tarafından kumanya ikramı da yapıldı. Doğaseverler, bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.

Toroslar’ın doğal güzellikleri içinde eğlenceli bir hafta sonu geçiren vatandaşlar, doğa yürüyüşü etkinliği için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

Başkan Yılmaz: “Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşlerimiz Devam Edecek”

Doğa yürüyüşüne katılan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Buradaki amacımız sadece yürüyüş yapmak değil Toroslarımızda doğa sporlarını geliştirmek, ilçemizin doğal ve eşsiz güzelliklerini daha çok insanımızın tanımasını sağlamaktır. İlçemiz, birçok tarihi ve kültür varlıklara sahip. Sağlıklı yaşam için spora önem veriyoruz. Bu kapsamda doğa yürüyüşlerimiz devam edecek” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?