TOROSLAR KURALLARA HARFİYEN UYDU

TOROSLAR KURALLARA HARFİYEN UYDU

Toroslar Belediyesi, kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kuralları ile ilgili denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kafe, restoran, lokanta, kuaför, berber, kahvehane, semt pazarları ve alışveriş merkezleri gibi çok sayıda kişinin bir arada bulunduğu bütün alanları kontrol etti.

Sosyal izolasyon, fiziki mesafeyi koruma ve salgının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla yapılan denetimlerde; kontrollü sosyal hayat döneminde Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından belirlenerek yayımlanan  rehberde yer alan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin işletme sahiplerine bilgiler verildi.

 

 BAŞKAN YILMAZ, “TEŞEKKÜRLER TOROSLAR”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu belirterek, “Salgın henüz bitmiş değil. Bu zorlu süreci hep birlikte tavsiyeleri dikkate alarak geride bırakacağız” dedi.

Bilim Kurulu tarafından alınan ve hayati önem taşıyan önlemleri eksiksiz bir şekilde yerine getiren tüm esnaflara ve hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Tüm ekiplerimizle birlikte toplum sağlığını korumak için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde hemşehrilerimiz kurallara uyuyor. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?