TOROSLAR, RAMAZAN BAYRAMI’NA HAZIR

TOROSLAR, RAMAZAN BAYRAMI’NA HAZIR

 

Toroslar Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli önlemleri aldı.

Belediye, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ülke genelinde Ramazan Bayramı süresince uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Zabıta,  Temizlik ve Fen İşleri Müdürlükleri başta olmak üzere Toroslar Vefa Sosyal Destek Grubu bayram süresince görev başında olacak.

Temizlik ekipleri, rutin hizmetlerin yanı sıra bayram öncesinde de ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaparken, Zabıta ekipleri de vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşması için gerçekleştirdiği denetimlerini en üst  seviyeye çıkardı.

Ekipler, bakkal ve marketlerin yanı sıra fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmeleri denetleyerek, özellikle hijyen, sosyal mesafe, açılış ve kapanış saatleri ile ilgili işletme sahiplerine ve çalışanlara uyarılarda bulundu.

Sokak Hayvanları Unutulmayacak

 

Toroslar Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması süresince sokak hayvanlarını da unutmuyor.

Toroslar Belediyesi’nin özellikle yeşil alan ve parklara monte ettiği besleme odaklarına, nöbetçi ekipler tarafından mama ve su takviyesi düzenli olarak yapılacak.

 

“24 Saat Vatandaşımızın Hizmetinde Olacağız”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 4 günlük bayram tatilinde hizmetlerin aksamadan sürdürülebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

 

Önceliklerinin, vatandaşların sağlığı olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz; “Covid-19 tedbirleri kapsamında bu bayram evlerimizdeyiz ama vatandaşlarımızın en ufak bir sıkıntı yaşamaması için nöbetçi ekiplerimiz, 24 saat görev başında olacak. İlçe halkımız, bayram süresince istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00numaralı telefonunu arayarak bildirebilir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?