TOROSLAR’DA OKULLAR, YKS ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

TOROSLAR’DA OKULLAR, YKS ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Toroslar Belediyesi, Koronavirüse karşı tedbir çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi de ilçe genelindeki okulları dezenfekte etti.

27-28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavı öncesi sınavın yapılacağı ilçedeki 47 okul, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan çalışma ile tüm sınıflardaki sıra, masa ve sandalyeler başta olmak üzere kapı kolları, çöp kutuları, koridorlar, tuvalet ve lavabolarda dezenfeksiyon çalışması yapılarak, steril hale getirildi.

“Öğrencilerimiz, Sınavlarını Hijyenik Ortamda Gerçekleştirecek”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, öğrencilerin hijyenik ortamda gönül rahatlığıyla sınava girmeleri için YKS öncesi ilçe genelindeki sınavın yapılacağı tüm okulları dezenfekte ettiklerini söyledi.

Kontrollü sosyal hayat sürecinde de Koronavirüse karşı mücadeleye etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz; “Toplum sağlığını korumak önceliğimiz. Gençlerimizin ve ailelerinin içi rahat olsun. Okullarımızı dezenfekte ederek, sınava hazır hale getirdik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin heyecanını paylaşıyor ve emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum. Sınava girecek tüm öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?