TOROSLAR’DA YOLLAR YENİLENİYOR

TOROSLAR’DA YOLLAR YENİLENİYOR

 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Özellikle yaz aylarında yaylalarda artan nüfusu ile hizmet noktasında büyük bir kitleye ulaşan belediye, çalışmalarını bu doğrultuda planlı ve titiz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Kayrakkeşlik Mahallesi’nde sathi kaplama asfalt, Arpaçsakarlar, Ayvagediği, Tırtar, Gözne ve Kepirli Mahalleleri’nde yeni yol açım ve düzenleme, Dalakderesi Mahallesi’nde taş duvar örme, Çelebili Mahallesi’nde ise büz boru döşeme çalışmaları yaptı.

“Çözüm Odaklı Belediyecilik Anlayışını Benimsiyoruz”

Ulaşım alanındaki yatırımlara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yılmaz, yol genişletme çalışmaları ve yeni imar yollarının açılmasıyla trafik akışını daha da rahatlattıklarını kaydederek; “Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran önemli hizmetlere imza attık. İlçemizdeki mevcut yolları yenilemenin yanı sıra yeni yol yapım çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Mevsim şartları, aşırı kullanım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan yollarımızı bakımdan geçirerek daha nitelikli hale getiriyoruz. Hızla gelişen ilçemizin ihtiyaçlarını doğru ve kalıcı hizmetlerle gidermeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?