TÜGEM MERSİN İL BAŞKALIĞINA ÜMİT METE ŞEÇİLDİ

TÜGEM MERSİN İL BAŞKALIĞINA ÜMİT METE ŞEÇİLDİ

Türkiye Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Mersin İl Başkanlığına Yönetim kurulu kararı ile Ümit Mete Seçildi.

 

Mersin’de kurulduğu günden bu yana gayrimenkul üzerine yaptığı çalışmalar ve girişimci ruhu ile Mersin’de ilk olmaya devam eden Joker gayrimenkul brokerı Ümit Mete TÜGEM “Türkiye Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği’nin Mersin İl temsilcisi ve il başkanı oldu.

Türkiye genelinde birçok Emlak firmasının ve gayrimenkul profesyonellerin referans gösterdiği Ümit Mete yaklaşık 1 yıldır tigem’in radarına takılmıştı bu sorumluluğu kabul eden ve bu görevi üstlenen Ümit Mete sosyal medyada yaptığı şu açıklamalarla görevi üstlendiğini kabul etti.

 

Ümit  Mete yaptığı açıklamada “Sevgili Dostlarım, mesleğim için her zaman en İyiyi,en doğruyu ilke edindim. Mesleğim adına iyi şeyler yapan, hak ettiği değeri görmesi için mücadele veren,tüm kişi şahıs ve kurumların herzaman yaninda oldum.

Şimdi ise Emlak sektörünü hakettiği yere taşımak için mücadele veren Türkiye çapında Gayrimenkul sektörünün tüm profesyonelleriyle oluşan STK TÜGEM'(Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği)’nde benim için çok değerli bir görev olan MERSİN İL BAŞKANLIĞINA adım atıyorum.

Bu görevi bana layık gören @tügem başkanım Syn: Hakan Akdoğan’na ,@tügemin degerli yönetim kurulu üyelerine ,Türkiye genelinde bana refarans olan meslektaşlarıma,yardimlarini esirgemeyen Tügem genel sekreteri sayin Derya Bingöl’e ,bu yolda bana destek veren benimle birlikte çalışan tüm Joker Gayrimenkul çalışma arkadaslarıma,Aileme,bana güvenen müşterilerime sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu görevi layığıyla yürüteceğime hem sahsım,hem de İL TEMSİLCİLİGİ Satüsünde olan JOKER GAYRİMENKUL ailem adına söz veriyorum” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?