TÜGEM MERSİN İL BAŞKANI ÜMİT METE KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

TÜGEM MERSİN İL BAŞKANI ÜMİT METE KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da pekiştiği, sevginin, şefkatin arttığı Kurban Bayramına erişmiş olmanın mutluluğunu Milletçe yaşıyoruz.

Bayramlarımız milletimiz için gerçekten kaynaşma fırsatı olmaktadır. Günlük hayatın içerisinden sıyrılıp , sevdiklerimizle birlikte küçük büyük herkese iyi dileklerimizle yaklaşmanın, hoşgörünün hakim olduğu bayramlarımızın yaşamımızda apayrı bir yeri vardır.Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi ve özellikle kimsesizlerimizi, Gazilerimizi ve onların yetimlerini asla unutmayalım.

Çocukluğumuzdaki güzel bayramlarımızı şimdinin büyükleri olarak küçüklerimiz le yaşamak güzel. Uzak yakın tüm yakınlarımızla bir araya gelip hasbihal edebilmek, onlarla aynı bayram sofrasını paylaşmak, kısaca insan olmanın verdiği hoşgörü ikliminde bir arada daha güzel yarınlara kavuşacağız.Bütün bunları içerisinde barındıran bayramlarımız Milli birlik ve beraberliğimizin adeta göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle pandeminin son bulduğu,Esnafımızın güzel günlerine kavuşması umudu ile tüm Milletimiz ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Joker Gayrimenkul ve Tügem Mersin İl Başkanı

ÜMİT METE

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?