Tügem Mersin İl Başkan’ından Tunç Soyer’e Büyük Tepki!!!

Tügem Mersin İl Başkan’ından Tunç Soyer’e Büyük Tepki!!!

İzmir depreminden sonra vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet bedeli almadan depremzedelere konut bulan İzmir’deki emlak ofisleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Belediyeye ait konutları depremzedelere tahsis ederken yaptığı, ‘emlakçı ve komisyoncuyla uğraşmadan’ ifadelerine çok sert tepki gösterdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in birkaç gün önce yaptığı “deprem mağdurlarını emlakçılarla, komisyoncularla uğraştırmadan evlerine yerleştireceğiz” sözleri beni ve meslektaşlarımı üzmüştür.

“Sayın Başkan‘ a, emlakçılığın ülkemizde yarım asırı geçmiş tarihinden beri var olduğunu ve halkın hiçbir zaman emlakçılarla uğraşmadığını ve  uğraşmayacağını hatırlatmak isterim. Çünkü biz Emlakçılar halkımızın gayrimenkul isteklerini yerine getirmek için UĞRAŞIRIZ.                Dolayısıyla, size  önce emlakçıların ne işe yaradığını araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Meslektaşlarımız, ‘depremin yaşandığı günden itibaren depremzedelere yardımcı olmak için her türlü desteği yapmış ve hizmet bedeli almadan en avantajlı gayrimenkulleri mağdur olmuş halkımıza bulmak için çaba göstermiş ve göstermektedir.

Bu talihsiz açıklamasından dolayı Sayın Başkanı esefle kınıyorum.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?