Tügem (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Mersin’de Emlak sektörüne yön vermeye devam ediyor..

Tügem (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Mersin’de Emlak sektörüne yön vermeye devam ediyor..

Her ay düzenli şekilde düzenlenen etkinliklerde bu ay ki toplantısı MTSO konferans salonunda düzenlendi,basının da ilgi gösterdiği networks toplantısında İnş Yüksek mühendisi SPK lisanslı Syn Mustafa ÇİNDEMİR değerleme ve ekpsertiz hakkında bilgilerler verdi, Umur Gayrimenkul Broker’i Syn Umut ÖZDEMİR veraset ilami, intikali ve web tapu hakkında bilgiler verirken Reality Worda Gaytimenkul Broker’i Syn Aysun YAZICIOĞLU AKBUĞA Ticari gayrimenkul ve Depolama alanlari ile ilgili tecrubelerini paylaştı,Ayrıca 5 adet birlikte sonuç alinabilicek portföy sunumu yapıldı.

Yaklaşık 5 farkli emlak firmasi ve emlak danişmanlarınin katildigi network etkinliğinde TÜGEM MERSİN iL BAŞKANı Syn: Ümit METE bu tür etkinliklerinin Tügemin en etken prensiblerinden oldugunu dikkat çekerek.

Mersin’de emlak sektöründeki kötü imajları yıkmak,firmlalar arasında köprüler kurmak,birlikte güzsl sonuclar çıkarmak, emlak danişmanlıgı meslegınin ne kadar kiymetli ve değerli bir meslek oldugunu sağlamak için büyük bir adımoldugunu belirterek. Bu egitim ve etkinliklerin sıklıkla ve çogalarak mesleğe prestij sağlayacaginin altini çizerek tüm katılımcilara ve destek olanlara teşekkür etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?