Vali Yerlikaya’dan İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama: Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır

Vali Yerlikaya’dan İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama: Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada can kaybı ve yaralıların olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Büyük bir alev eşliğinde meydana gelen patlama, Taksim Meydanı’ndan Tünel istikametine doğru Demirören AVM’ye gelmeden, Mis Sokak’ın İstiklal Caddesi’ne açıldığı bölgede oldu. İlk bilgilere göre, patlamanın, İstiklal’in iki kenarında dizili olduğu dükkânlarda değil caddenin ortasında olduğu tahmin ediliyor.Taksim İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Çok sayıda yaralı olduğu öğrenilen patlamanın bulunduğu alanda polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Vali Yerlikaya’dan açıklama: Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır” açıklamasını yaptı.

İmamoğlu: İlgili tüm ekipler bölgede, sağlıklı bilgilendirme yapacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, patlamaya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

“İstiklal Caddesi’deki patlama ile ilgili Emniyet ve Sağlık ekiplerimize yardımcı olunması, korku ve paniğe yol açabilecek paylaşımlardan uzak durulması zaruridir. İlgili tüm ekipler bölgede, sağlıklı bilgilendirme yapacağız” 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?