VATANDAŞLAR KUVAYİ MİLLİYE PARKI’NDAKİ PİSLİĞE İSYAN ETTİ!! VATANDAŞLAR “AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR”

VATANDAŞLAR KUVAYİ MİLLİYE PARKI’NDAKİ PİSLİĞE İSYAN ETTİ!! VATANDAŞLAR “AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR”

Akdeniz Beldiyesine Bağlı ve Akdeniz Belediyesine 10 Metre Mesafedeki Kuvayi Milliye Parkının Görüntüleri Pes Dedirtti.

Whatsapp ihbar hattımıza bu sabah gelen Akdeniz Beldiyesine bağlı ve Akdeniz Belediyesine 10 metre mesafedeki Kuvayi Milliye parkının görüntüleri şaşınlık yarattı.Çöplerin parkın her yerinde olduğu görünen görüntülerde, parkın da oldukça bakımsız olduğu görülüyor.

 

Şehrin göbeginde her gün binlerce insanın geçtiği bir bölgede vatandaşlar için bir nefes alma alanı olması gereken yerde pislik ve hastalık kol geziyor. Covid_19 hastalığının en fazla arttığı 10 ilden biri olan Mersin’de bu görüntüler hastalığa davetiye çıkarıyor.

Parkın görüntülerini whatsapp ihbar hattımıza gönderen vatandaşlar yetkililere seslenerek; ”Akdeniz Belediyesi çalışmıyor.Parkın neden temizlenmediğini merak ediyoruz. Vatandaşlar Akdeniz Belediyesinin 10 metre yakında böyle bir görütünün olmasından rahatsız olduklarını, vatandaşların sağlığının tehlikeye atılmamasını, yetkililerin en kısa zamanda müdahale ederek covid-19 hastalığının tırmanışa geçtiği şu günlerde parkın vatandaş sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde temiz ve bakımları yapılmış hale getirmesini talep ediyoruz” dedi.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?