YARDIMSEVER İŞ ADAMI AKGÜN LÜLÜ BİR AİLE’YE DAHA UMUT OLDU

YARDIMSEVER İŞ ADAMI AKGÜN LÜLÜ BİR AİLE’YE DAHA UMUT OLDU

MERSİN GERÇEK HABER olarak bu zorlu süreçte ve mübarek razaman ayında zorda olan vatandaşlarımızın sesleri olmaya çalısıyoruz.

Yaptığımız yardım haberinde “Mersin toroslar kurdali mah 100042 sokak no 16/1  yardıma muhtaç ailenin  erzağa çocuk bezine süte mamaya 1 aylik kira ,elektrik  ve su gibi faturalarının borcu olduğunu, bu yoksul ihtiyac sahibi aile el uzatacak hayırseverlere ihtiyaç olduğunu, yardım etmek isteyen yardımsever insanlara çagrı yapmıştık”

Bugün Yardımsever  İşadamı AKGÜN LÜLÜ aileyi ziyaret ederek ailenin bütün ihtiyaclarının giderilecegini söyleyerek yanında getirdigi erzakları ve ailenin giyim kuşam alabilecegi giyim çekini aileye teslim etti.

AKGÜN LÜLÜ ailenin maddi manevi bütün ihtiyaçlarının giderilecegini ayrıca aileye buzdolabı televizyon gibi evin eksik eşyalarının  tamamlanacağını aileye bildirdi.

Mersin Gerçek Haber olarak AKGÜN LÜLÜ’ye  yardımlarından dolayı aile adına teşekkür ediyor, Bütün İş Adamlarını bu örnek davranışta olduğu gibi zorda olan ailelerimize Umut olmaya davet ediyoruz.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?