YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN YAPILAN ÜST GEÇİT KULLANIMA AÇILDI

YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN YAPILAN ÜST GEÇİT KULLANIMA AÇILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile 18. Cadde’nin kesiştiği yer olan eski Çatı Kavşağı’nda yapımını tamamladığı üst geçit vatandaşların kullanımına açıldı. Yoğun trafik akışının olduğu bölgede vatandaşlar artık güvenle karşıdan karşıya geçebiliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile 18. Cadde’nin kesiştiği ve yaya geçişlerinde tehlike yaratan eski Çatı Kavşağı’ndaki üst geçit çalışmaları sona erdi. Son teknolojinin kullanıldığı ve modern mimarisiyle dikkat çeken üst geçit Mersinlilerin kullanımına sunuldu.

Vatandaşlar karşıdan karşıya güvenle geçebiliyor

48 metre uzunluğunda ve 5 metre yüksekliğindeki üst geçitin her iki tarafında da yaş almış vatandaşların ve özel gereksinimli bireylerin geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla asansör ve yürüyen merdiven de yer alıyor. Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin Mersin’e özgü bitkilerle peyzajını düzenlediği üst geçit, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin hızlı çalışmasıyla kısa sürede bitirildi. Yoğun trafik akışının olduğu bölgede vatandaşlar artık güvenle karşıdan karşıya geçebiliyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?