Yeni Kredi Fırsatından Sonra Haziran  Ayı otomotiv kampanyaları!

Yeni Kredi Fırsatından Sonra Haziran Ayı otomotiv kampanyaları!

Gevşetilen salgın önlemleriyle birlikte ülke ekonomisinin hareketlenmesi için belirli adımlar atılıyor. Bu adımlardan otomotiv sektörü de payına düşeni aldı. Kamu bankaları tarafından hayata geçirilen düşük faizli krediler kapsamında hem kullanılmış hem de yeni otomobil satışlarının artması hedefleniyor. Peki markalar bu faiz indirimlerine nasıl katılıyor? İşte mayıs ayı otomotiv kampanyaları

Haziran ayıyla birlikte açıklanan ekonomik destek paketinden otomotiv sektörü de payına düşeni aldı. Kamu bankaları hem kullanılmış oto hem de yeni araçlar için kredi verecek. Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49 –  yüzde 0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Azami 6 ay ödemesiz toplam azami 60 ay vadeli 2. el binek otomobil ve ticari taşıt kredilerinde azami limit 150 bin TL olacak.

YERLİ ÜRETİCİ GİBİ FAİZ İNDİRİMİ YAPTI!

30 Haziran 2020’ye kadar devam eden kampanya, Audi Q2 30 TDI 116 hp Design/Sport S tronic ve Q2 35 Turbo FSI 150 hp Design/Sport S tronic model araçlar için geçerli. Kampanya ile yüzde 0,49, faiz 18 ay 70.000 TL fırsatı sunuluyor. Ayrıca sınırlı sayıda Audi A3 Sportback, şimdi özel fiyat avantajlarıyla Audi Yetkili Satıcılarında.

BİNEKTEN HTA MODELLERİNE KADAR HER MODELİNDE DÜŞÜK FAİZ İMKANI SUNUYOR

Citroen Türkiye, Haziran ayına özel çok cazip ve çeşitli finansman kampanyaları sunuyor. Citroën C5 Aircross SUV, 40.000 TL’ye özel 48 ay yüzde 0,85 faiz seçeneği ve ayda sadece 1.050 TL taksit imkanı ya da 80.000 TL için 24 ay yüzde 0,89 faiz seçeneği ve iki ay taksit öteleme avantajı ile de sahip olmak mümkün. Ayrıca seçili modellerde geçerli 6.000 TL nakit alım indirimi ile yeni C5 Aircross SUV tüm Citroën Yetkili Satıcılarında.

Citroën C3 Aircross SUV, seçili modellerde geçerli 4.000 TL nakit alım indirimi veya 40.000 TL’ye özel 48 ay yüzde 0,85 faiz seçeneği ve ayda sadece 1.050 TL taksit imkanı ile veya 80.000 TL için 24 ay yüzde 0,89 faiz seçeneği ve iki ay taksit öteleme avantajı ile 148.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

DACIA VE RENAULT’TA HAZİRAN AYI SERVİS KAMPANYASI

Renault ve Dacia sahipleri, otomobillerini yaza fırsatlarla hazırlıyor. 11 Temmuz 2020 tarihine kadar yetkili servislerde geçerli olan Yaz Servis Kampanyası kapsamında, binek ve hafif ticari Renault ve Dacia modellerinde tüm bakım ve mekanik onarımlarında yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

HEM YERLİ ÜRETİM HEM DE AVANTAJI KREDİ İMKANI HONDA’DA!

Honda’nın Civic Sedan modellerine özel sunduğu kredi kampanyası Haziran ayında da devam ediyor. Bu defa kampanyada 1.5 litrelik VTEC turbo motorlu Civicler de var!

Honda’nın artan müşteri talebini karşılamak için sınırlı sayıda satışa sunduğu bu özel versiyona sahip olmak isteyenler Haziran ayı boyunca 60 bin TL’lik kredi kullanımına 0,49 faiz oranı ile 18 ay taksit imkanından yararlanabiliyor. Bu oranlar aynı zamanda zengin donanımları, performansı ve yakıt verimliliği ile dikkat çeken tüm Civic sedan modellerinde geçerli oluyor.

HYUNDAI ÖDEMELERİ 2021’E ÖTELİYOR!

Hyundai Assan, A segmentindeki Yeni i10’dan C-SUV sınıfının popüler modeli Tucson’a kadar tüm modellerinde geçerli, aylık yüzde 0,95 kredi seçeneği sunuluyor. Ayrıca, Elantra, KONA ve Tucson modelinde 2.000 TL’ye varan Hyundai Kasko indirimi de kampanyanın bir diğer avantajı. Bununla beraber, Tucson modelinde ise (belirli versiyonlarda) 6.700 TL’ye varan takas desteği bulunuyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?