Yeni Milli Eğitim Bakanı Özer’den yüz yüze eğitim açıklaması

Yeni Milli Eğitim Bakanı Özer’den yüz yüze eğitim açıklaması

Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı’nda yapılan bir törenle görevini yeni atanan Mahmut Özer’e devretti. Törende konuşan Bakan Özer, “Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” dedi.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Prof. Dr. Ziya Selçuk’un yerine Milli Eğitim Bakanlığına Prof. Dr. Mahmut Özer atandı.

“Görevden affını isteyen ve af talebi” kabul edilen Selçuk’tan boşalan Milli Eğitim Bakanlığına, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer atandı.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI, SELÇUK KONUŞTU

Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı’nda yapılan bir törenle görevini Mahmut Özer’e devretti. Törende konuşma yapan Selçuk, “Bu bir bayrak yarışı. Biz her daim çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖZER: OKULLARIN AÇILMASI İÇİN VAKALARIN TAMAMEN SIFIRLANMASINI BEKLEYEMEYİZ

Selçuk’un konuşmasından sonra açıklamalarda bulunan Bakan Mahmut Özer ise, “Büyük bir sorumluluk üstlendiğimin farkındayım. En temel amacım tüm çocuklarımıza Türkiye’nin neresinde olursa olsunlar kaliteli bir eğitim almaları için fırsat eşitliğini sağlamaktır” dedi.

Eylül ayında da okulların açılması için çalışmalara devam edeceklerini belirten Özer, “İlk önceliğim tüm tedbirleri alarak okulları pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime uygun hale getirmektir. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?