Yenişehir Belediyesi temizlik işleri ekipleri şimdi de Adıyaman’da

Yenişehir Belediyesi temizlik işleri ekipleri şimdi de Adıyaman’da

Depremin yaralarını sarmak için hem Mersin’de hem de bölgede seferber olan Mersin Yenişehir Belediyesi, Hatay’ın Samandağ ilçesinden sonra şimdi de Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde çevre temizliği çalışmalarına destek veriyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki  depremlerin ardından çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi, kentteki depremzedelere barınma ve temel ihtiyaç malzemesi desteği verirken, bölgede de yaraları sarıyor. Yenişehir Belediyesi, deprem bölgesindeki olumsuzlukları en aza indirmek ve yurttaşların sağlığını korumak amacıyla çevre temizliği çalışmalarına ekipleriyle destek veriyor. Bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Adıyaman’ın gölbaşı ilçesinde yoğun mesaiyle çalışıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Tüm imkanlarımızla hem bölgede
hem de Mersin’de ilk günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gölbaşı’nda daha önce dezenfeksiyon çalışmaları da yapmıştık. Ayrıca mobil mutfak kurarak, günlük 4 bin yurttaşımıza orada yemek ikramda bulunduk. Şimdi de temizlik işleri ekiplerimizi gönderdik. Hatay’da yaklaşık 3 hafta boyunca aralıksız olarak temizlik çalışmalarına destek verdik. Çevre sağlığı bu süreçte çok önemli. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için biz de bölgede çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Nerede, neye ihtiyaç varsa Yenişehir Belediyesi gelen talepler ve imkanları ölçüsünde orada olmaya devam edecek.” dedi.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?