YENİŞEHİR’DE KAÇAK ATIK DEPOLAMA YERLERİ KAPATILDI

YENİŞEHİR’DE KAÇAK ATIK DEPOLAMA YERLERİ KAPATILDI

HALK SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATANLARA GEÇİT YOK
Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını tehlikeye atanlara geçit vermedi. Zabıta ekipleri Kuzeykent ve Çiftlikköy mahallerinde katı atık toplayıcılarının izinsiz bir şekilde depo olarak kullandıkları noktalara baskın düzenledi.
Yenişehir Belediyesi insanların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde kaçak şekilde faaliyet gösteren ve toplum sağlığını tehdit eden atık depolama yerlerini kapatarak, depoları boşalttı. Kaçak depolardaki tonlarca katı atık imha edilmek üzere Yenişehir Belediyesi ekipleri tarafından toplandı.
Yenişehir Belediyesi, kötü koku yayan, görüntü ve çevre kirliliğine neden olan ve hastalık yayabilen kaçak atık  depolama yerlerini boşalttıktan sonra dezenfekte etti. Mahalle aralarında kurulan ve çevre kirliliğine neden olan atık depolama yerlerindeki faaliyete son verilmesi çevrede yaşayan vatandaşları da memnun etti.
Tüm dünyanın korona virüsü ile mücadele ettiğini söyleyen ve bu tür hastalıklardan korunmak için hijyenin önemine dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, mahalle aralarında atık depolayarak toplum sağlığını tehlikeye atanlara izin vermeyeceklerini ifade etti.
İnsan sağlığını daima ön planda tuttuklarını kaydeden Başkan Özyiğit, vatandaşların yaşamını olumsuz yönde etkileyecek hiçbir girişime müsaade etmeyeceklerini belirtti.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?