Yolları Öğrenciler İçin Hazırlıyorlar

Yolları Öğrenciler İçin Hazırlıyorlar

Erdemli Belediyesi, kırsal kesimde yer alan mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Okulların açılacağı tarih kesin olmasa da ekipler okul yollarını en güvenilir hale getiriyor.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,  kış aylarında öğrencilerin rahat bir şekilde okullarına gidebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bu kez çalışma adresi Torosların zirvesinde yer alan Sorgun Mahallesiydi. Ekipler,  başta okul yolu olmak üzere üreticilerin kullandığı yollarda çalışmaları yaparak vatandaştan tam not alıyor.

Eğitim Ordumuzun Yollarını En İyi Şekilde Yapıyoruz

Erdemli Belediyesi’nin aynı anda 5 farklı noktada çalışma yürüttüğünün altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  eğitim camiasının yüz yüze eğitime hazırlığına her alanda destek verdiklerini vurguladı. Başkan Tollu, “ Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için Erdemli Belediyesi olarak her alanda destek veriyoruz,  çalışmalar yapıyoruz.  Başta kırsal kesimlerde eğitim gören öğrencilerimizin okul yollarını en iyi şekilde yapıyoruz. Bu zorlu süreçte  eğitim camiamızın yanındayız” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürüyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?