Umut KABA
Umut  KABA
umutkabaa@hotmail.com
FİRAVUNLARIN SALTANATINI VAHAP SEÇER YIKTI
  • 0
  • 30 Ocak 2023 Pazartesi
  • +
  • -

 

Mersin’de Son Yerel Seçimlerin Ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını Hatırı Sayılır Bir Farkla Kazanan Başkan Seçer Herkesin Bildiği Üzere Meclis Çoğunluğunu Kaybetmişti. Başlarda Bu Durum Bir Açmaz Gibi Görülürken Başkan Seçer Bu Durumu Lehine Çevirmiş Gibi Gözüküyor.
Başkan Seçer İlk Günden Beri Herkesin Belediye Başkanı Olduğunu ve Herkese Eşit Hizmet Edeceğinin Altını Çiziyordu.Geçen 2 Yıllık Sürece Baktımız Zaman Başkan Seçer Bu Konuda Gayet Başarılı Yürütüyor Süreci.
Başkan Seçer Bunu Başaramasın Diye Çok Uğraştı Bazı Eller Ama Başaramadılar. Başkana Bütçe Vermediler, Borçlanma Yetkisi Vermediler, 200 mü İstedin Sana 50 Yeter Dediler, Kendilerinin Yaptığı Borçları Hadi Öde Bakalım Görelim Dediler, Oda Yetmedi Başkan Hepsiyle Baş Edince Bizim Sayemizde Bak Başarılı Oldun Borçları Ödedin Dediler.
Başkan Seçer Halkın Başlardaki Acaba mı! Dedirten O Terettütünü Tamamen Ortadan Kaldırmış Gözüküyor. Özellikle Kırsal Kesimdeki Halk Başkana Oy Vermedik Ama Bize Karşı Tavrı Projeleri Bize Helal Olsun Dedirtti Diyorlar.
Öğrencilere Destekleri, Sanatsal Etkinlikleri, Alt Yapı Atakları, Metro Projesi, Çalışanın Yanında Bankamatikçiklerin Karşısındaki Tavrı, Kararlı ve Güçlü Duruşu , Kendine Güvenen Başkan Duruşu 2 Sene Sonunda Başkan Vahap Seçer Firavunların Saltanatlarını Yıkmış Dedirtti.
Türkiye’nin En Ucuz Halk Ekmeği ,3 Çeşit Yemek 3 Tl Projesi ,Kırsal Kesime Hayvan Ve Fide Destek Projeleri, Pandemi Sürecinde Esnafa Destekleri, Gelişme Çağınki Çocuklara Süt Desteği, Kadınları Önemseyen Projeleri ve İşe Alımlarda Kadınlara Gösterilen Pozitif Ayrımcılık, 3 Ay Gibi Kısa Bir Sürede Yapılan Döner Kavşak Ve Alt Geçit, İlçe Belediye Başkanları İle Çalışmasındaki Uyum ve Desteği, Önce Halk Diyen Başkan Profili Başkan Seçer Her Geçen Gün Milletin Kalbindeki Yerini Sağlamlaştırıyor.
Pandemi Dönemi Olmasına Rağmen, Belediyenin Gelirlerinin Büyük Bir Düşüş Yaşandığı Zamana Denk Gelmesine Rağmen, Önüne Bir Çok Engelleme Çıkarılmasına Rağmen, Bazı Yetkilerine Tırpan Vurulmasına Rağmen, Başkan SEÇER Söz Verdiği Yolda Halka Yüzünü Dönerek Yoluna Devam Ediyor. Başkan Seçer Böyle Devam Ettiği Sürece Önümüzdeki Seçimlerde Karışısında Kimse Duramaz…
Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • YENİ
  • YORUM