Umut KABA
Umut  KABA
umutkabaa@hotmail.com
MEYVE VEREN VAHAP SEÇER TAŞLANIR!
  • 0
  • 30 Ocak 2023 Pazartesi
  • +
  • -

Başkan Vahap Seçer birilerinin ezberini öyle bir bozduki, 3 yıldır ne yaptılarsa çalışmasını engellemeyediler. Meyve veren ağaç taşlanır misali bütün güçleri ile Vahap Seçer’e saldırmaya başladılar. Önce Mersin Büyükşehir meclisinde türlü ayak oyunları oynadılar ama Başkan Seçer meclisi canlı yayınlayarak oyunlarını bozdu. Bütçede zorluk çıkardılar, Seçer kaynak yarattı yine ezberlerini bozdu ve projelerini bir bir gerçekleştirdi. Çapsız bir belediye başkanını üzerine saldılar, eline yüzüne bulaştırdı geri çektiler, seçim öncesi son kozlarını oynuyorlar ama bu millet yemiyor artık bu algı operasyonlarını.

Saraylar yapan , Gemiler alan , Uçaklar alan, Şatafatlı hayatları yaşayanları destekleyenler de, ‘BİM’e alışverişe giderken 25 kuruş vermemek için yanlarında poşet götürüyorlar. 20 yıldır aynı oyun, aynı senaryo, açın artık gözlerinizi, her geçen gün batıyoruz, fakirleşiyoruz, ülkenin bütün kaynakları bir avuç insana gidiyor, vakıflara aktarılıyor çoçuklarımızın gelecekleri yok oluyor.

Ne yapsalar olmuyor bu sefer olduramayacaklar çünkü öyle bir gençlik geliyor ki herseyin farkındalar. Gençler gelecek kaygısını dibine kadar yaşıyor. Okumayı bırakın bir an önce bu ülkeden gitmenin yolları ilk dertleri olmuş durumda. Bir gelecek göremiyorlar artık ülkelerinde. Ya okumuşlar doktorlar, mühendisler vs çoktan terk etmeye başladılar ülkeyi, atayacak doktor bulamıyorlar. Yurt dışına gitmek için nitelikli insan başvurularında patlama yaşanıyor. Bu gerçekleri örtmek için hep aynı algılar yapılıyor ama bu sefer millet bu algılara gelmeyecek çünkü millet aç, millet işsiz, millet doktor bulamıyor, millet araba alamıyor, millet çocuğuna mama alamıyor, milletin yüzü gülmüyor. 

Geçmiş Cumhurbaşkanlarından Rahmetli Süleyman Demirelin dediği gibi “Boş tencerenin yıkamayacağı iktidar yoktur” sözü bir gerçek olarak önümüzde duruyor ve bu seçimde çok net bir şekilde görülecek.

Başkan Vahap Seçer’in en güzel özelliği ise defalarca denenen bu algı çalışmalarına hiç boyun eğmedi, istikametinden hiç şaşmadı, millet için, halk için, verdiği sözleri tutmak için o, bu demeden ayrım yapmadan çalışmaya, projelerini bitirmeye, bir yandan da belediyenin eskiden gelen borçlarını ödemeye devam ediyor. Malum ülkemizde hiçbir başarı cezasız bırakılmaz, türlü türlü oyunlar denenir, doğru giden tekere çomak sokmak için. Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi bu kadar engeli aşan Başkan Seçer’e bana göre ‘CUMHURBAŞKANLIĞI’ çok yakışır, Neden Olmasın!

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • YENİ
  • YORUM