Umut KABA
Umut  KABA
umutkabaa@hotmail.com
Peker Konuştu 128 Milyar Dolar Unutuldu
  • 0
  • 30 Ocak 2023 Pazartesi
  • +
  • -

 

AK Partinin Bu Geçen Yirmi Yıllık Süreçte Yaptığı En Başarılı İşi Söyleyeyim Mi! Size Arkadaşlar “ALGI YÖNETİMİ”. AK Parti Ne Zaman Zora Düşse Muhalefet Ne Zaman Önemli Bir Şeyin  Ucunu Tutsa Bu Yirmi Yıllık Süreçte Hemen “Cambaza Bak Cambaza” İle Gündemi Değiştirdiler.
Şimdi Sedat Peker Videoları İle Gündemi Allak Bullak Ediyor, Bizim Safcağız Muhalefetimiz de Hemen Allak Bullak Olan Gündemin İçinde Yerini Alıyor. Çok Başarılı Bir Şekilde Yürüttükleri Milletin İçine Yer Etmiş “128 Milyar Dolar Nerede” Söylemini Bırakıp Sedat Peker İle Yatıp Kalkmaya Başladılar.
Bende Bu Gündemi Takip Ediyorum Ama Bu İşte Bir Gariplik Olduğunuda Anlıyorum! Çünkü REİS’i Tanıyorum Artık, Nereden Mi Tanıyorum? Biz Millet Olarak Çabuk Unuttuğumuz İçin Sürekli Gündem Değiştiği İçin Tecrübelendik Artık. Bu İşin Sonunda Kime Ne Olur Çokta Önemli Degil. Bu Ülkede Ne Skandallar Gördük Çikolata İçinde Rüşvet Alan Bakan Gördük, Ahmet Davutoğlu , Ali Babacan, Abdullah Gül , Abdüllatif Şener , Efkan Ala Daha Bir Çok İsim Suçlu Oldu, Trenden İndirildi Kimseye Bir Şey Olmadı Yola Devam Dendi.
Şimdi Ne Mi Olacak! Bu İsimlere Soyluda Eklenecek Trenden İnecek Yola Devam Edilecek Hepsi Bu.Peki Ne Oldu 128 MİLYAR DOLAR? Unuttuldu Gitti.Şimdi Burdan Muhalefete İki Çift Laf Söylemek Gerek Hep Aynı Oyun Hep Aynı Senaryo Hepte İzleyecisi Alıcısı Sizsiniz Be Kardeşim! Yakalamışsın İpi Uçunu Milleti Almışsın Arkana Devam Etsene Yahu Bırak Onu Bunu.Zaten Bişe Yapılacaksa Bugüne Kadar Yapılırdı.Hiç Mi Tanımadınız Reis’i Sırf Siz İstiyorsunuz Diye Bile Bir Süre Hiç Bişe Yapılmaz, Sonra Bir Bahane İle Trenden İner Soylu.
Son Belediye Seçimlerinde Muhalefet Partilerini Neydi Başarılı Yapan Kendi Gündemlerini Kendileri Oluşturmaya Başlamışlardı.Sonra Ne Oldu Bir Baktılar Ki Muhalefetin Gündemi Konuşuluyor Muhalefetin Oyu Yükseliyor. Bu Sayede Belediyeler Kazanıldı.Bu Doğru Bir Strateji Bu Yoldan Vazgeçmemesi Lazım Muhalefetin Acilen Kendi Gündemine Dönmesi Lazım.
Muhalefetin Önde Gelen İsimlerine Sesleniyorum “Sedat Pekeri Bırak 128 Milyar Dolara Bak”…
Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • YENİ
  • YORUM