Umut KABA
Umut  KABA
umutkabaa@hotmail.com
SUNİ GÜMDEM CEBİMİZDEKİ HIRSIZDIR
  • 0
  • 30 Ocak 2023 Pazartesi
  • +
  • -
Son günlerde bildik bir oyun sahneleniyor yine. Birileri bir yerde malı götürsün diye Büyükşehir Meclisinde konu Liman iken alakasız bir şekilde vay sen osun, Siz ona böyle diyemezsiniz Vatan Millet Sakarya deyip Suni Gündem Yaratma Çabasını çok güzel bir Oyun ile izledik. Halk bu oyunları yemiyor artık. Bilinki bir Yerde Suni bir gündem yaratılıyorsa cebimizde birinin eli var halkı soyuyorlar.
MİLLET’E NEFES OLUNMALIDIR…
Millet hem ekonomik hem de psikolojik olarak zor durumda. Daha önce ertelenen kredi ve kredi kartı borçları taksitleride tuzu biberi bu durumun, üstelik Turizm sezonunun pandemi nedeniyle geç ve tatmin etmeyecek düzeyde geçmesinden esnafın tabiri ile: “Bu işten bir şey anlamadık” durumunda.
BORÇLARINI ÖDEYEMİYORLAR
Yardımların, kredilerin yetersiz olduğu ve milletin cebinde kuruş kalmadığını söylüyor esnaf; kredi ve kredi kartı borçlarının biriktiğini, elektrik ve su faturalarını dahi zor ödediğini, kira borçlarının biriktiğini ve borçlarını ödeyemez duruma geldiğini dile getiriyor. Ama birileri Milletin bu halini bildiği için Suni Gündemler Yaratarak halen yandaşlarına Memleketi peşkeş çekme çabasında. Halkın Gündemi inanın bunlar değil Halk, Hem sağlığını korumanın hem de evine ekmek götürmenin mücadelesini veriyor. Önümüzdeki günlerin daha da zor olacağını düşünerek artık, esnafın , işçinin ve vatandaşlarımızın sesinin duyulmasını sorunlarının çözülmesi gerekiyor!!!
Böyle devam ederse daha fazla tedbirlerinde geleceği aşikar gözüküyor, Acil eylem planı ile milletin nefes alması için borçların en az 3 ay faizsiz ötelenmesi zaruri görülüyor.
İktidarı ve muhalefeti ile birlikte bu işe siyaset üstü bakılmalıdır.
Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • YENİ
  • YORUM