Umut KABA
Umut  KABA
umutkabaa@hotmail.com
YALNIZ ADAM VAHAP SEÇER’İN DİRENİŞİ
  • 0
  • 30 Ocak 2023 Pazartesi
  • +
  • -

Hangi partiden olursa olsun, insanların şu anda Başkan Vahap Seçer’e verdiği desteği ve değeri görebiliyorken, Mersin Büyükşehir Meclisinde bu kadar üstüne gelinen Başkan’a kendi partisinin Belediye Başkanlarının ve Meclis üyelerinin neden bu kadar cılız destek verdiğini merak etmeden duramadım.

Sizce Başkan Vahap Seçer Kendini Yalnız hissediyor mu! Bence Hissediyor..

Neden mi! 2 senedir Mersin Büyükşehir meclisinde türlü itibar suikastleri, Organize bir şekilde türlü haksız ithamlar ile uğraşırken ve asıl gizlenmek istenen bütçe vermemeyi, halktan bunu gizlemeyi, bunun yolu olarak bu yöntem ile gündem değiştirmeyi adete bir taktik haline getirmelerine rağmen, Bütçe alamadan Mersin Büyükşehir Belediyesini çokta başarılı yönetiyor bu “YALNIZ ADAM…”

Dedim şu google amcaya bir yazayım bakayım ben mi kaçırdım! Haksızlık mı ediyorum! Münazaralı konular da bir destek varda ben mi göremedim acaba diye!

Şöyle 4 Chp’li Belediye Başkanının Yanyana Omuz Omuza bir fotoğrafı olmaz mı! Yok bulamadım! Başkan Vahap Seçer’in Yanındayız diye bir Açıklamada yapmazlar mı! Yok onu da bulamadım! 

Tamam kendi ilişkileriniz çok iyi başka partilerin belediye başkanları ile kavga edin de demiyorum ama göstermelik bir iki görüntü bile vermemiş yanında olmamış! Büyükşehir Belediye Başkanının diğer Chp’li Başkanlar Yalnız bırakmış Vahap Başkan’ı münazaralı konularda hep.

Peki! Mersin Büyükşehir Meclisin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na söylenen sözlere haklı olarak tepki gösteren Vahap Seçer’in Genel Başkanı da, diğer Chp’li Belediye Başkanlarının Genel Başkanı Degil mi? Sayın Kılıçdaroğlu.

Bir Açıklamasında şunları Söylemişti Başkan Seçer :”Seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirebilmek için : Kendi imkanlarımızla akılcı davranarak, parayı çok akıllı kullanarak, israftan kaçınarak, halk adına projeler uygulayarak, onların her kuruşunu bizim için bir namus bilerek, koruyarak hizmet yapabiliyoruz. ”Tamda bunu yapıyor Başkan ve bu durum birilerini rahatsız ediyor. Ne yapsalar verdiği sözleri bir bir gerçekleştiriyor Başkan Seçer.

Başkan Seçer böyle çalışmaya devam ettiği sürece belediye ,bölge, hısım, akraba ayırt ettmediği, herkese aynı değeri göstermeye devam ettiği sürece daha çok Yalnız Kalacak ve bu “YALNIZ ADAM’IN DİRENİŞİ” sürecek gibi görünüyor. BÜYÜK LİDERLERİN KADERİ BU.

Eğer Mersin Halkına karşı biraz sorumluluk besliyorsanız, Mersinlilerin Seçtiği Büyükşehir Belediye Başkanına engel olmayın daha fazla, bırakın genel siyaseti ne yaparsanız yapın; Halkın Teveccühü artıyor Başkan Seçer’e. Bakın aynı hataları tekrarlamayın verin bütçeyi “Kazanan Mersin Olsun Mersin Halkı Olsun”.

SİZ VERMESENİZDE, MİLLET VERECEK İLK SEÇİMDE BAŞKAN VAHAP SEÇER’E BÜTÇEYİ…

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • YENİ
  • YORUM