MİY TARAFTARI ŞEYTANLARDAN AÇIKLAMA

MİY TARAFTARI ŞEYTANLARDAN AÇIKLAMA

Değerli Mersin İdman Yurdu taraftarları;
Dananın kuyruğunun kopacağı, ölüm-kalım savaşının verileceği haftaya geri sayım başladı. Bu çerçevede şehir olarak, camia olarak ve dernek olarak hazırlıklarımız birlik ve beraberlik içerisinde iyi organize olarak sürdürmekteyiz. İçel İdman Yurdu – Pozantıspor ve Meskispor – Ceyhanspor maçının hazırlıklarını tam sürat gerçekleştiriyoruz. Kardeş kulübümüzün Meskispor’un oynayacağı ve takımımızın oynayacağı her iki maça da binlerce kişi akın edeceğiz.

Takımımızın Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pozantıspor karşılaşması öncesinde dernek büyükleri olarak kendi aramızda gerekli istişarelerde bulunduk. Derneğimizin bazı büyükleri Pozantıspor maçına grubumuza öncülük ederek giderken bazı büyüklerimiz ise kardeş kulübümüz Meskispor’un oynayacağı Ceyhanspor maçına giderek şehri ve taraftar grubumuzu organize edecektir. Her iki maça binlerce kişi olarak akın edeceğiz.

İki maç öncesinde şehrimizin güzide insanlarına ve futbolseverlerine bir çağrımız var. Suni Çim Sahası’na yaklaşık 15 Ceyhansporlu taraftar girebilecektir. Bizler yaklaşık 5 bin taraftar orada yerimizi alarak kardeş kulübümüz Meskispor’a gereken desteği sağlayacağız. Bu şehirde yaşayan her insanı bu maça davet ediyoruz. Pazar günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşmaya eşini, çocuğunu,arkadaşını,aileni al maça gel…
Başka İdman Yurdu yok!

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?