ŞEHİTLER, TARSUS’TA DUALARLA ANILDI

ŞEHİTLER, TARSUS’TA DUALARLA ANILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUTULDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus merkez kabristanında şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Şehit ailelerinin de katıldığı Kur’an-ı Kerim okuma programında duygu dolu anlar yaşandı.


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus merkez kabristanı bahçesinde düzenlenen programda, şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.
Kur’an-ı Kerim okuma programına Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, Büyükşehir Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hayrullah Yücesoy, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Koordinatörü Ali Boltaç, diğer siyasi partilerin yöneticileri, oda, dernek, kooperatif ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şehit ailelerinin de katıldığı Kur’an-ı Kerim okuma programında duygu dolu anlar yaşandı. İdlib’de şehit olan askerler başta olmak üzere tüm şehitler için gerçekleşen programda, hocalar tarafından Kur’an-ı Kerim okunup, dualar edildikten sonra, yine şehitlerin ruhu için vatandaşlara ikramda bulunuldu.
Program sonunda Tarsus merkez kabristanında bulunan şehit Halil Sarı ve Kuvayımilliyecilerin mezarları protokol üyeleri tarafından ziyaret edilip, karanfil bırakıldı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?