YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

İnsan sağlığını ön planda tutan Yenişehir Belediyesi, Koronavirüs (Covıd-19) ve diğer salgın hastalıklara karşı belediye binaları ve diğer ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, salgın hastalıklara karşı önlem aldıklarını söyledi.
Başkan Abdullah Özyiğit’in talimatıyla Yenişehir Belediyesi ekipleri; ana hizmet binası, Atatürk Kültür Merkezi ve ek hizmet binalarını 182 bakteri ve virüs türüne karşı etkili ilaçla hastalıklardan arındırdı.
Vatandaşların yoğun olarak temas ettiği tüm noktalar detaylı bir şekilde özenle temizlendi. Hijyenik koşullarda vatandaşlara hizmet vermek ve yoğun olarak kullanılan binaları sıhhî hale getirmek için çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi, binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip Koronavirüs virüsüne karşı önlem aldı. Dezenfekte işleminde Sağlık Bakanlığından onaylı, 1 ile 5 dakika arasında ortamdaki tüm virüsleri öldüren ve kalıntı bırakmayan ilaç kullanıldı. Mikro bazın altında ilaç sıkabilen cihazlarla yapılan işlem uzun süre koruma sağlıyor. Ayrıca ilaç, insan sağlığı için de herhangi bir tehlike oluşturmuyor.
Salgın hastalıkların önüne geçmek amacıyla çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Bilindiği gibi tüm dünya Koronavirüsünden kaynaklı ciddi bir tehlike ile karşı karşıya. Binlerce insan yaşamını yitirdi, virüs ülkemizde görülmediği için mutluyuz ama bu hiç gelemeyecek anlamına da gelmiyor. Hepimizin hem bu virüse hem de diğer salgın hastalıklara neden olabilen virüslere karşı ciddi önlemler almamız gerekiyor. Yenişehir Belediyesi olarak hizmet verdiğimiz tüm binaları ve Atatürk Kültür Merkezi gibi yoğunlukla kullanılan yerleri dezenfekte ettik. İnsanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli, çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?