Bahçeli’den İBB’ye teftiş açıklaması: Belediyeye terörist almanın neresi milli iradenin hükmüdür?

Bahçeli’den İBB’ye teftiş açıklaması: Belediyeye terörist almanın neresi milli iradenin hükmüdür?

reklam"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

“2021 yılını geride bırakarak yeni yıla yeni umutlarla girmiş oluyoruz. Muhatap olduğumuz tehditlerle başa çıkabilmek için dört başı mahmur bir tarih şuuruna sahip olmamız lazım.  Süte su katan, kana ekmek doğrayan, vicdanı esir kampına düşen, iradesi dümen, ilkesi duman olan kim varsa tanımalıyız, ipliklerini de pazara çıkarmalıyız.

2021 yılı bir defa Covid-19 salgınının gölgesinde geçmiştir.  Ülkemizde vaka sayılarının artış trendinde olması üzerinden durulması gereken başka bir husustur. Salgın karşısında rehavete kapılmak, kuralları yok saymak çok risklidir.  2022 yılında Covid-19 salgınının yenilmesi her insanımızın ortak mücadeleye dahil olmasına bağlıdır.  Sağlık Bakanımız, bakanlık personelimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz, hasta bakıcılarımız fedakar çalışmaktadır. Özellikle maaşlarındaki iyileştirmeye süratle gerçekleştirmemiz şarttır.”

6 Ocak’ta ABD Kongre baskınıyla çetin geçeceği belli olan 2021 yılında demokrasi ayıpları, hukuk kayıpları, insan hakkı ihlalleri, asimetrik kapışmalar, ekonomik saldırılar, insani dramlar, doğal afetler, kanlı darbeler, çok kutupluluk sancıları yaşanmıştır. 

Türkiye aşıya ihtiyaç duyan ülkelerin yanında durmuştur.  Yanılgı insan içindir ancak silgi kalemden önce bitiyorsa fazlaca yanlış yapılıyor demektir. Ağzının dikişleri patlamış CHP’li bir grup başkanvekili Kuran kursları için “Ortaçağ zihniyeti” demek suretiyle ucuz, köhne, din dışı bir bühtanda bulunmuştur.  Bunu Müslüman Türk milletine karşı söylemiştir. Bu iflah olmaz, ya Ortaçağ’ı bilmiyor ya da Kuran’dan habersiz. Klasik ve klişeleşmiş CHP üslubu tekrar nüksetmiştir.

İman nasip işidir, Allah’ın ikramıdır. İnanıp inanmamak herkesin kendi bileceği bir şeydir. Ancak dinimize laf söyletmeyiz.

Bu saygısız edepsiz sözden dolayı CHP Genel Başkanı’nın aziz milletimizden derhal özür, Allah’tan da af dilemesini bekliyoruz.

Din bilmezler, Diyanet tanımazlar. Cuma namazını da kazaya bırakan bu zihniyet işte bu bozuk CHP zihniyetinin ta kendisidir. Allah bunlardan milletimizi de ülkemizi de korusun.

Kuran’ı Kerim’e haşa kara çalmaya teşebbüs etmek köksüz ve kifayetsiz gevezenin en büyük günahlarından birisidir.

Bu sefilin yatacak ve sığanacak yeri yoktur. Bu nedenle CHP zihniyeti mağlup olmaya mahkumdur.

CHP yönetiminin siyasi zihniyeti işgal edilmiş, aklı rehin alınmıştır.  2021 yılında ülke ve dünya gündeminde öne çıkan başlıklardan bir tanesi de 15 Ağustos 2021’den itibaren Kabil’in alınmasıyla Taliban’ın ikinci iktidar döneminin başlamasıdır.

Türkiye sığınan Afgan ve Suriyeli sığınmacıların kendi ülkelerinde güvenli, istikrarlı bir ortamın inşasından hemen sonra geri dönüşlerinin gönüllü şekilde ikmal ve idamesi milli bir zarurettir.

Partimizin simgelerini kullanıp çeteleşen, sokak eylemlerine heves edenlerin enselerinde kesinlikle nefesimiz olacaktır. Yaptıklarına da pişman edecek hukuk ve kolluk gücü devletimizde de bulunmaktadır. Hiç kimse hesap hatası yapmasın. Milliyetçi Ülkücü hareketi dibi görünmeyen kuyulardan su içmeye davet etmesin. 

Ege Denizi’ne fitne serpiştirilenlerin sonu hüsrandır. Yunanistan Fransa’dan savaş uçaklarına fazla güvenmemelidir.  Hiç kimse bize güç gösterisi yapmasın, Ege ya barış ve huzur denizi olacaktır ya da Türk milleti kanıyla da olsa, canıyla da olsa imza atmasını bilecektir.

2022’de terörün kökü Allah’ın izniyle kazınacak, hıyanetin piyonlarına ve elebaşlarına hayat zindan edilecektir. 2023’ten  terörün gündemden tamamen çekilip çıkarılması için 2022 yılı bir milat olacaktır. Teröristler için iki seçenek vardır, ya gelirler silahlarıyla birlikte bağımsız Türk yargısı önünde hesap verirler. Ya da bulundukları her mahalde açık hedef olmaktan kurtulamazlar. Türkiye terörü bitirmeye ve bölücülüğü besleyen kanalları kesmeye kararlıdır. Bu yüzden PKK’nın HDP’nin sureti kesinlikle kapatılmalıdır. HDP demokrasinin yüz karasıdır. HDP, Türkiye’ye çevrilmiş kanlı silahtır

HDP ile ittifak kuran, yörüngesine giren, gelecek düşleyen hangi parti varsa suç ortağıdır.

Gabar’daki, Cudi’deki sınırötesinin her noktasındaki muhteşem başarılarımızı TBMM’de kaybetmeye hakkımız olmadığı gibi İBB’de pazarlık konusu yapmaya da hiç kimse kalkışmamalı.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?