Bahçeli’den  Kılıçdaroğlu’na: Kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını görmüş ve anlamış olursun

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını görmüş ve anlamış olursun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin Mezitli’deki polisevi saldırganının kimliği tartışmalarına ilişkin olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını görmüş ve anlamış olursun” dedi.

Bahçeli, anket şirketlerine yeniden eleştirdi. Yunanistan’ın Lozan Antlaşması’nı ihlal ettiğini söyleyen Bahçeli, “Dünyaya ilan ediyorum, hakkımızı yedirmeyiz. Hakkımızdan vazgeçmeyiz. Hakkımızı ve hukukumuza göz koyanların gözünü oyarız.” açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu, EYT düzenlemesine ilişkin olarak da “Seçim takviminin işlemeye başlamasına kadar TBMM’de milletimizin beklenti ve taleplerini de birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Bunlardan birisi hiç şüphesiz emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimizin mağduriyetleridir. Ümit ediyorum ki, bu yıl bitmeden bu yara kapanacak, bu adaletsizlik köklü bir çözümle buluşturulacaktır.” dedi.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

“İpi iğnesinden geçmeyen, dikişi yırtığını örtmeyen, özüyle sözü adamlıkla örtüşmeyen süfli güruh ne derse desin, ne yaparsa yapsın, nasıl bir tertibin içinde kıvranırsa kıvransın dediğimiz ve diyeceğimiz hep Türklüktür, Türkiye’dir, milli birlik ve kardeşliktir. Umutlarımız diri, hedeflerimiz dirayetli, heyecanlarımız dirençlidir. Türkiye’yi parlak bir geleceğe ulaştırma hususunda sahip olduğumuz sorumluluk bilincinin boyutu devasıdır. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz. Çünkü biz vatanı canımızdan da, cananımızdan da aziz sayıyoruz.

“2023 yılında tarihi nitelikli iki demokratik imtihanla karşılaşacağız”

2023 yılında bir yanda Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünü gururla kutlayacağız, diğer yanda da tarihi nitelikli iki demokratik imtihanla karşılaşacağız. Hem Cumhurbaşkanı Seçimini hem de 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimini yapacağız. 

Bahçeli’den EYT açıklaması: Ümit ediyorum ki, bu yıl bitmeden bu yara kapanacak

Seçim takviminin işlemeye başlamasına kadar TBMM’de milletimizin beklenti ve taleplerini de birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Bunlardan birisi hiç şüphesiz emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimizin mağduriyetleridir. Ümit ediyorum ki, bu yıl bitmeden bu yara kapanacak, bu adaletsizlik köklü bir çözümle buluşturulacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir vaadinin altında kalmamıştır. Cumhur İttifakı hiçbir sözünü unutulmuşluğun karanlık mahzenine terk etmemiştir. Bostancıya kelek satmak için sıraya girenlerin bizi anlamasını zaten beklemiyoruz. Cılk yumurtadan cücük çıkartma hesabı yapanların bizimle boy ölçüşme çabasının beyhude çırpınış olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Boş aslan yatağında tilki gibi kuyruk sallayanlara ise gülüp geçiyor, işimize bakıyoruz, önümüze bakıyoruz, ülkemize ve milletimize nasıl hizmet edeceğimize odaklanıyoruz. Nasıl ki cahile söz yetmez, çalıda gül bitmezse, zillete düşüp tarihin tersine kürek çeken Türkiye muhaliflerinde de samimiyet ve dürüstlüğün izi görülmez, görülemez. Türkiye marka değeri çok büyük bir ülkedir. Bazen kıskançlıkla, bazen hayranlıkla, bazen hasislikle, bazen de husumetle bakılan bir Türkiye gerçeği artık dünya siyaset sahnesinde göz kamaştırmaktadır. Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle gücüne güç katmıştır. Cumhur İttifakı Türk-İslam asırlarının emanetlerini devralmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak nasıl bir maziye, nasıl bir müktesebata, çağın şu anki tablosunda nasıl bir misyona sahip olduğumuzun ziyadesiyle farkındayız.

“2023 yılına çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz”

Bu maksatla 2023 yılına çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kılı kırk yaran kuyumcu titizliğiyle, her ayrıntıyı düşünen, her imkanı seferber eden, her ihtimali dikkate alan basiretli bir kavrayışla çalışmalarımıza hız veriyoruz. Bildiğiniz gibi, “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023, Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” temasıyla 4 Eylül 2021 tarihinden 3 Ekim 2021 tarihine kadar 9 bölge toplantısı yapmıştık. Bu faaliyetimizi müteakiben 30 Ekim 2021 tarihinden 9 Aralık 2021 tarihine kadar “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” temalı çalışmalarımızı yurdumuzun tamamında gerçekleştirmiştik. Durmadık, yorgunluk emaresi göstermedik, bu defa da 18 Şubat 2022 tarihinden itibaren üç etap halinde 29 Eylül 2022 tarihine kadar “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı çalışmalarımızı hamd olsun başarıyla ifa ettik. 966 ilçemizin tamamında heyetler halinde bulunarak toplantılar düzenledik.

Esnaflarımızla, emeklilerimizle, çiftçilerimizle, işçilerimizle, muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla buluştuk, görüştük, dertleştik, gönüllerini aldık.

Her insanımızı kardeş, her yöremizi aziz bildik. Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyen herkesi bağrımıza bastık.Düşüncelerimizi paylaştık, dertleri dinledik, geleceği birlikte inşa etmek için sözleştik. Gördük ki, Türk milletinin zillete düşme ihtimali, 2023 yılında sonu meçhul bir maceraya atılma iradesi asla ve kat’a söz konusu değildir. Müşahede ettik ki, Cumhur, kendi varlığına sonuna kadar sahip çıkacaktır. Bunu da Cumhur İttifakı eliyle yapacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 4 Eylül 2022 tarihinde Sivas’ta düzenlediğimiz “2023’e Doğru; Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantımızla 2023 seçimlerinin kampanya dönemini başlattık.

“Dostlar sevindi, düşmanlar çok şükür çatır çatır çatladı”

11 Eylül’de Bursa, 18 Eylül’de Kayseri ve 25 Eylül’de Erzurum açık hava toplantılarımızla meydanın boş olmadığını cümle aleme ispat ettik. Bu açık hava toplantılarımızı mücavir illerimizin teşkilat düzeyinde katılımları sonucunda beşi bir yerde planlamasıyla yerine getirdik.

Dostlar sevindi, düşmanlar çok şükür çatır çatır çatladı. Dost yüzünden, düşman gözünden belli olurmuş. Açık hava toplantılarımızın görkemiyle gözleri fal taşı gibi açılanlar geride kalan Eylül ayı içinde donup kaldılar, şok geçirdiler, ne söyleyeceklerini şaşırdılar. Satılmış anketçilerde eğer yüz kaldıysa sokağa çıkıp çıkmamayı, kamuoyu araştırması yapıp yapmamayı bir kez daha düşünmelerinde yarar olacağı kanaatindeyim. Onlarda yorulmaz diz, utanmaz yüz, tükenmez söz varsa, bizde de eğilmez baş, bükülmez kol, teslim olmaz irade vardır. Allah’ın izniyle alayına yetecektir. Yıkılan ağaca balta vurmayı alışkanlık haline getirmiş, yıkık köyden haraç almaya alışmış sefillere hatırlatırım ki, Türk milleti var olduğu müddetçe üç hilalin önü kesilemez, ömrüne vade biçilemez. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin son siperidir. Milliyetçi Hareket Partisi istiklalimizin son müdafaa hattıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin ruh kökü, tarihin kükreyen sesi, Türklüğün ebediyen tütecek ocağıdır.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?