BAŞKAN GÜLTAK’TAN, AKDENİZ’İN 200’ÜNCÜ BEBEĞİNE ZİYARET

BAŞKAN GÜLTAK’TAN, AKDENİZ’İN 200’ÜNCÜ BEBEĞİNE ZİYARET

Hoş Geldin Bebek Projesi, yoğun ilgi altında devam ediyor.

“Hoş Geldin Bebek” projesi ile gönüllere dokunan Başkan Gültak, bu yılın başında hayata geçen projenin başladığı tarihten bugüne, çocuk sahibi olan 200’üncü aileyi ziyaret etti, sevinçlerini, mutluluk ve heyecanlarını paylaştı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla başlayan; “Hoş Geldin Bebek Projesi” yoğun ilgi altında devam ediyor. Proje kapsamında, ilçe sınırları içerisinde yaşayıp yeni bebek sahibi olan aileler ziyaret ediliyor; dünyaya gözlerini yeni açan bebekler ve anneler için her türlü ihtiyacın yer aldığı çanta aileye hediye ediliyor.

200’üncü bebeğin ailesini ziyaret

Projenin başladığı bu yılın başından bugüne dek onlarca aileyi evinde ziyaret ederek, ailelerin sevinç ve mutluluğunu paylaşan Başkan Gültak, proje kapsamında ulaşılan 200’üncü aileyi ziyaret etti. Karakaya Ailesi’ni, yaşadıkları Çilek Mahallesi’nde bulunan evlerinde ziyaret eden Başkan Gültak; Dede Mahmut Karakaya ile Baba Seyhan ve Anne Birsen Karakaya ile bir araya geldi, ailenin yeni bireyi olan henüz 1 haftalık Mahmut bebeği kucağına alarak uzun bir süre sevdi.

Başkan Mustafa Gültak; “Hoş Geldin Bebek projemizi başlattığımız yılbaşından bugüne, dünyaya gelen 200’üncü bebeğimizi ve ailesini ziyarete geldik. En güzel günlerinde, anne ve babaların sevinç ve mutluluğuna ortak olmak, dünyaya gözlerini yeni açan güzel bebeklerimize bir nebze katkıda bulunmak istedik. Geçmişte unutulan insanlarımıza ulaşmak, gönüllerine dokunmak istiyoruz. Hayatın her anında insanlarımızın gönlüne dokunan hizmet ve projeleri hayata katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

Aileden, Başkan Gültak’a teşekkür

Başkan Gültak’ın; en mutlu ve sevinçli günlerinde kendilerini ziyaret etmesi ve Hoş Geldin Bebek Projesi’ni hayata katmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Karakaya Ailesi de teşekkürlerini dile getirdi. Ziyarette; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli psikolog, sosyolog ve ilahiyatçıdan oluşan Rehberlik ve Danışma Merkezi ekibi de çocuk sağlığı ve bakımı, beslenmesi, uyku düzeni gibi konularda ebeveynlere bilgiler verdi. Bu yılın başında hayata geçen proje kapsamında ailelere hediye edilen çantada; bebek bezinden biberona, şampuandan ateş ölçere kadar birçok ürün yer alıyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?