BAŞKAN KARIŞ: DEVLETİMİ DÜŞÜNÜYORUM ERKEN SEÇİM İSTİYORUM

BAŞKAN KARIŞ: DEVLETİMİ DÜŞÜNÜYORUM ERKEN SEÇİM İSTİYORUM

 

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinleyen Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin merkezde açılan stantları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Halkın dertli olduğuna dikkat çeken Başkan Hamit Karış, “Halk fakirleşiyor, alım gücü her geçen gün daha da düşüyor. Halk seçim istiyor. Birileri kaçmaya çalışsa da seçim yakındır. Bizim temennimiz tabii ki erken seçim. Seçimi kaybedeceğini gören iktidar seçimden kaçıyor. Kimse kusura bakmasın ülkenin hali ortadayken ve sırf koltuk sevdası peşine düşmüş olanlar rahatına baksın diye sessiz kalamayız. Biz halkımızı, devletimizi, vatanımızı düşünüyoruz.” dedi.

Gelecek Partisinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de teşkilatlarıyla seçime hazır olduğunu belirten Karış, “Tüm teşkilatlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Saha çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yeni üye kayıtlarımız da artarak devam ediyor. Halk artık gerçekleri görüyor. Biz de çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Stantlar kuruyoruz, gerekirse vatandaşın yolunu kesip, partimizi ve ülkede olan gerçekleri anlatıyoruz. Biliyoruz ki sandıktan ezici bir güçle çıkacağız” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?