BAŞKAN KARIŞ: “GELECEK PARTİSİ SİYASETİN OYUN DEĞİŞTİRİCİSİ OLACAK”

BAŞKAN KARIŞ: “GELECEK PARTİSİ SİYASETİN OYUN DEĞİŞTİRİCİSİ OLACAK”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı, Mersin’de gerçekleştirilen ilçe kongrelerinin ardından yaptığı açıklamasında, “Her gün güzel haberler alıyoruz. Gelecek Partisi siyasetin en büyük oyun değiştiricisi olacak” dedi.
Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi Türkiye genelinde kurumsallaşma ve yapılanma çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında hafta içerisinde Mersin’in Yenişehir, Akdeniz, Toroslar ve Anamur ilçelerinde kongreler gerçekleştirildi. Başarıyla gerçekleştirilen kongrelerin ardından Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış açıklama yaptı.
“MERSİN OLARAK GELECEK PARTİSİ’NİN KALESİ OLACAĞIZ”
Mersin’in Gelecek Partisinin siyasi hayatında büyük rol alacağına değinen Başkan Karış, “Gelecek Partisi olarak Mersin, Yenişehir, Akdeniz, Toroslar ve Anamur İlçe Kongrelerimizi coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde dalga dalga ilerliyoruz. Büyük yarınlar için adımlar atıyoruz. Mersin olarak Gelecek Partisi’nin kalesi olacağız.  Geleceğe dair umutlarımız büyüyor. Türkiye genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Her gün güzel haberler alıyoruz. Gelecek Partisi siyasetin en büyük oyun değiştiricisi olacak” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?