BAŞKAN ÖZYİĞİT “İŞ BİRLİĞİ BAŞARIYI GETİRECEK”

BAŞKAN ÖZYİĞİT “İŞ BİRLİĞİ BAŞARIYI GETİRECEK”

Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımı oyuncuları ve antrenörleri Yenişehir Belediyesi Başkanı Abdullah Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette takımın koçu Ceyhun Yıldızoğlu ve Asbaşkan Ali Adalıoğlu da yer aldı. Başkan Özyiğit, takıma destek vereceklerini ve kazanılacak başarının Yenişehirli gençlere ilham vereceğini vurgulayarak “İş birliği başarıyı getirecek, Yenişehir’den başarılı basketbolcular çıkaracağız. Size ve bunu başaracağınıza inanıyoruz.” dedi.

Düzenlediği ve destek verdiği spor organizasyonlarıyla adından söz ettiren ve vatandaşları spora teşvik etmek için çalışmalarını sürdüren Yenişehir Belediyesi’nden bir destek de Türk kadın basketboluna geldi.  Yenişehir Belediyesi, Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde Mersin’i temsil eden tek takım olan ve Avrupa kupalarında mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü’ne isim destekçisi olmuştu. Kurulduğu 2017-2018sezonundan bu yana Mersinimizi en iyi şekilde temsil eden geçtiğimiz sene Fenerbahçe ile Playoff finali oynayan Çukurova Basketbol Kulübü, Başkan Abdullah Özyiğit ile buluştu.
BAŞKAN ÖZYİĞİT, “ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ”
Ziyarette konuşan Başkan Özyiğit, takımın başarılı olacağına inandıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Geçen yıl kaybettiğimiz finali bu yıl Mersin’e getireceğiz. Sizlerin basketbolda yapacağınız her iş gençlerimize örnek olacaktır. Yenişehir’den başarılı basketbolcular çıkaracağız. Size ve bunu başaracağınıza inanıyoruz. Serdar başkanımıza da final ve şampiyonluk beklediğimizi söyledik ve bunun da sözünü aldık. Bu nazik ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yenişehir Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi bu alanda da başarı yakalayacağını biliyoruz. Belediyemizin, takımımıza katkısı olacaktır. İnanıyorum ki birlikte çok başarılı olacağız.”
ADALIOĞLU, “DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Başkan Özyiğit’e spora yaklaşımlarından ötürü teşekkür eden Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi Asbaşkanı Ali Adalıoğlu, “Sizler de biliyorsunuz ki kulüplerin yaşaması için sponsorlara ihtiyaç var. Bir kişinin bu yükü sırtlaması çok zor.  Abdullah Başkanımız göreve geldikten sonra Yenişehir Belediyesi’nin spora bakış açısı değişti. Mersin Yenişehir ilçemiz tesisleriyle bence sporun merkezi konumunda. Bu konuda da Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi olarak sizlerle iş birliği yapmaktan mutluyuz. Belediye Başkanları bulundukları kentlerin şehreminidir. Sizlere spora bakış açınız ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz, birlikte çok güçlü ve başarılı olacağımıza inanıyoruz.”
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?