BAŞKAN ÖZYİĞİT, “ORTAK AKILLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ“

BAŞKAN ÖZYİĞİT, “ORTAK AKILLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ“

BAŞKAN ÖZYİĞİT, “ORTAK AKILLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin 37. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Adil Aktay’ı ve yeni yönetimi tebrik ederek “Hep birlikte daha yaşanabilir bir Türkiye için özveriyle çalışacağız.” dedi. Başkan Özyiğit, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile fikir birliği içerisinde olduklarını ve Mersin’in geleceği için ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini de vurguladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Mersin İl Kongresi sonrasında bir mesaj yayınladı. Başkan Özyiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi: “16 Şubat Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin 37. Olağan İl Kongresi ile yeniden göreve seçilen CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ı, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini, il disiplin kurulu üyelerini ve kurultay delegesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hep birlikte daha yaşanabilir bir Türkiye için özveriyle çalışacağız. Yakın gelecekte halkımızın daha özgür olduğu, daha güvenli, adaletli, Atatürk devrimleri ışığında gelecek kaygısı olmayan gençlerimizle, kadına şiddetin son bulduğu, sanata ve spora gereken özverin gösterildiği, terörsüz, huzur dolu günleri birlikte getireceğiz. Görev alan tüm arkadaşlarımız yerel yönetimler ile eşgüdümlü çalışmalar yaparak halkımıza hizmetlerimizi anlatmak konusunda üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getireceklerdir.

Belediye başkanları olarak bizler de diğer belediyelerimizle ortak çalışmalar yaparak sadece kendi ilçemizde değil Mersininizin tamamında sosyal demokrat anlayışın görünmesi için mücadele etmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek daha başarılı işlere imza atacağız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla büyükşehir belediyemizle ortak projelerimiz olacak, halkımız için, kentimiz için güzel işler ortaya koyacağız. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ile göreve geldiğimiz günden bu yana, adaylık sürecimizde de olduğu gibi fikir birliği içinde olduk. Mersinimizin geleceği için bundan sonra da ortak akılla bu çalışma anlayışımıza devam edeceğiz.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?