BAŞKAN ÖZYİĞİT, ZİYARETİNE GELEMEYEN HÜSEYİN AMCAYLA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZYİĞİT, ZİYARETİNE GELEMEYEN HÜSEYİN AMCAYLA BULUŞTU

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kendisini görmek isteyen ancak rahatsızlığı nedeniyle belediyeye gelemeyen Hüseyin Yavuz’u evinde ziyaret etti. Yavuz ailesine misafir olan Başkan Özyiğit’e meşhur Yörük sıkması ikram edildi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, taleplerini dinlemeye devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana Yenişehirlilerle iç içe olan  ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların şikayet ve önerilerini alan Başkan Özyiğit, son olarak Yavuz ailesine konuk oldu. Başkan Abdullah Özyiğit, kendisini görmek isteyen, ancak rahatsızlığı nedeniyle evden çıkamayan Hüseyin Yavuz ve ailesiyle buluştu. Başkan Özyiğit’i karşında gören Yavuz’un mutluluğu gözlerinden okundu. Yavuz ailesi ilk kez kendilerini ziyaret eden bir belediye başkanını evlerinde ağırlamanın heyecanını yaşadı.
BAŞKAN ÖZYİĞİT “MUTLU BİR YENİŞEHİR’İ HEP BİRLİKTE OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”
Hüseyin Yavuz ve misafirperver ailesi ile tanışmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Abdullah Özyiğit, “Hüseyin amcanın beni görmek istediğini, fakat rahatsız olduğu için gelemediğini duyunca, biz kendisine ziyarette bulunduk. Hem Hüseyin amca hem de güler yüzlü ve misafirperver ailesi ile tanışmak ve onlarla sohbet etmek beni de çok mutlu etti. Elleriyle yaptıkları sıkması için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Yenişehir’imizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Kentimizi konuşuyoruz, varsa şikayetlerini ve önerilerini alıyoruz. Yenişehirimizi sokak sokak, ev ev geziyoruz. Mutlu bir Yenişehir’i hep birlikte oluşturmak istiyoruz.”dedi.
YAVUZ “BİR YENİŞEHİRLİ OLARAK KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM”
Hüseyin Yavuz ise Başkan Abdullah Özyiğit’in ziyareti nedeniyle çok mutlu olduğunu ve Yenişehir de yaşadığı için kendisini şanslı hissettiğini ifade ederek şunları söyledi: “ Başkanımız Abdullah Özyiğit’i uzun zamandır görmek ve tanışmak istiyordum ancak sağlık sorunlarım nedeniyle yanına gidemedim. Başkanımız geldi ve bizleri çok mutlu etti. Bir Yenişehirli olarak kendimi şanslı hissediyorum, Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?