Başkan Yılmaz; “İşimiz, Gücümüz Toroslar

Başkan Yılmaz; “İşimiz, Gücümüz Toroslar

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ekiplerin sahada yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Yılmaz, teknik birimleri gezerek incelemelerde bulundu. Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yılmaz, çalışma arkadaşlarıyla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Dünyada üçüncü, Türkiye’de ise ilk olarak Toroslar’dauygulananÇevik Belediyeciliğin en güzel örneklerinin sunulduğu ilçede, “Üretken Belediyecilik” anlayışıyla da çalışmalar devam ediyor.

“Çözüm için Varız

Toroslar Belediyesinin öz kaynaklarıyla sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, ekibine başarılı performansından dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

Mahallelerde tespit ettikleri ihtiyaçların yanı sıra vatandaşlardan gelen taleplere de anında çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydedenBaşkan Yılmaz; “Hemşehrilerimiz,hizmetin en güzeline layık.İlçemizi daha da güzelleştirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin dört bir yanında peyzaj çalışmalarımızda kullandığımız kent mobilyaları, kendi atölyelerimizde belediyemizin usta ellerinde üretiliyor. Çöp kovası, bank, masa ve kamelyalarımızı ürettiğimiz gibi bakım ve onarımlarını da düzenli olarak yapıyoruz. Böylece hem tasarruf sağlıyor, hem de ekonomiye katkıda bulunarak, ihtiyaçları anında gideriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte ilçenin yaylalarında nüfusun daha da artığını kaydeden Başkan Yılmaz, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerde hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak; “Vatandaşlarımızın ilçemizde sağlıklı ve güzel bir tatil geçirmesi için çalışmalarımızı daha da hızlandırdık” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?