BAŞKAN YILMAZ YAYLALARA ÇIKARMA YAPTI

BAŞKAN YILMAZ YAYLALARA ÇIKARMA YAPTI

Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu ilçedeki 28 yaylayı ziyaret etti.

Alanyalı, Kızılkaya, Değirmendere, Ayvagediği, Çandır, Şahinpınarı, Musalı, Evrenli, Dalakderesi, Doruklu, Yüksekoluk, Çağlarca, Horozlu, Güzelyayla, Kayrakkeşlik, Kerimler, Korucular, Kepirli, Bekiralanı, Sadiye, Tırtar, Değnek, Arslanköy, Kavaklıpınar, Yeniköy, Yavca, Kurudere ve Aladağ Mahallelerinin tamamını gezen Başkan Yılmaz’ı, vatandaşlar büyük bir coşku ve sevgiyle karşıladı.

“3 Günde 28 Mahalleyi Ziyaret Etti”

Hemşehrileriyle selamlaşıp, esnafı ziyaret eden ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz’a; MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Toroslar’ı ulaşımdan imara, spordan turizme, kültürel mirastan tarıma ve istihdama kadar birçok proje ve çalışmalarla daha yaşanılabilir bir kent haline getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Yılmaz, ilçe genelindeki tüm çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Yılmaz, 2 buçuk yılda 67 bin ton asfalt, 425 bin metrekare kilit parke yol çalışması yaptıklarını kaydederek, her mahallede  yapılan ve devam eden çalışmaları da tek tek anlattı.

Çerkes Dansı İle Karşılandılar

Başkan Yılmaz, Sadiye Mahallesi’ndeki ziyaretinde ise bir sürprizle karşılaştı.

Belediye Meclisi’nde alınan karar ile mahallelerinin yeniden Sadiye ismine kavuşmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Yılmaz’a mahallelerine sunduğu güzel hizmetlerinden dolayı Çerkes Dansıyla teşekkür ettiler.

Başkan Yılmaz, ikram edilen çerkes çayı eşliğinde mahalle sakinleriyle sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu ve taleplerini dinledi.

Mahalle ziyaretlerinde bir konuşma yapan MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte Toroslar’ı karış karış gezdiklerini belirterek; “Cumhur İttifakı olarak siz değerli hemşehrilerimizin yanındayız. İki elmanın yarısı gibi bir bütünüz. Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifakı değildir. Yüce Türk Milleti’nin gönlünde taht kurmuş, iki bilge liderin bir araya gelerek ülkemizi ve milletimizi daha ileriye götürebilmek için kurduğu bir birlikteliktir. Bu bağlamda 2023 lider ülke Türkiye hedefiyle Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz, AK Parti Toroslar İlçe Başkanımız Sayın Bekir Topçu ile birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. 67 mahallemizin tamamında adım atmadık yer bırakmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu da Toroslar’ın en şanslı ve güçlü bir dönemi yaşadığını kaydederek; “Hem hükümetimizin hem belediyemizin ağırlığı bu bölgede. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yakışan  bir şekilde parti gözetmeksizin hizmetin en iyisini yapıyoruz. AK Parti grubu adına Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz ile uyum içerisinde çalışıyoruz ve birlikte güzel işlere imza atıyoruz. Bu çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz” diye konuştu.

“GELENEKTE DE BİZ VARIZ, GEÇMİŞTE DE BİZ VARIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Türkiye’de Çevik Belediyecilik anlayışını benimseyen ilk belediye olduklarını vurgulayarak; “Ekiplerimizi, çalışmalarımızıartırdık. Hep ufuk çizgisindeyiz. Bilimsel çalışıyoruz. Yeni bilgiler, metotlar arıyor ve uyguluyoruz. Uygulamaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz, her mahallenin kendileri için ayrı bir değer taşıdığını ve Mersin’de belediyeler arasında mahallelere en çok hizmet götüren belediye olduklarını kaydederek, göreve geldikleri günden bugüne kadar muhtarlarla da uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’nda “Tekno Toroslar” Projesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek; “Tamamen kendi personelimizle yaptığımız bir proje. Ödüle layık görüldü. Hayırlı uğurlu olsun. Bu bizim vizyonumuzu, gelecekte yapacaklarımızı gösteren bir ödül. Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden ödül almak da ayrı bir şeref. Seçim öncesi verdiğimiz sözü tutuyoruz. Dünyada ne teknoloji varsa Mersin’de ilk defa bölgemizde olacak. Çocuklarımız, gençlerimiz Tekno Toroslar’da teknolojiyle tanışacak, eğitimini alacak” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın Toroslar’da Türkiye’ye örnek olacak iş birliği içerisinde olduğunu söyleyerek; “Cumhur İttifakı olarak Türkiye’de en uyumlu çalışan ilçelerden biriyiz. Cumhur İttifakı’nı ve yüksek hedeflerini benimsiyoruz. 30 yıldır işgal altındaki Karabağ, Cumhur İttifakı’nın milli iradesiyle kurtuldu. 46 yıldır kapalı olan Kıbrıs Maraş, Cumhur İttifakı’nın milli iradesiyle açılmıştır. Cumhur İttifakı, sadece bir seçim ittifakı değildir. Sahada bunu bilerek ve hedeflerini benimseyerek hep beraber çalışıyoruz. Bir ve beraber oldukça, sizler var oldukça çok şükür bu milletin sırtı yere gelmez” ifadelerini kullandı.

Toroslar’da Karakucak güreşlerini düzenlediklerini ve belediye bünyesinde güreş kursu açtıklarını da hatırlatan Başkan Yılmaz; “Gelenekte de biz varız, gelecekte de biz varız” diyerek mahalle sakinleriyle kucaklaştı, tek tek sohbet etti.

Mahalle sakinleri de Başkan Yılmaz’a mahallelerine sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Mahalle muhtarları da; “Başkanımız bugüne kadar bize ne söz verdiyse yerine getiriyor. Mahallelerimizi ziyaret ederek, bizleri onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz, mahalle ziyaretlerinde çocuklarla da yakından ilgilenerek, eğitim seti hediye etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?