CHP ADAYI GÜLCAN KIŞ’TAN BAKAN NEBATİ’YE METRO GÖNDERMESİ

CHP ADAYI GÜLCAN KIŞ’TAN BAKAN NEBATİ’YE METRO GÖNDERMESİ

 

CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, AKP’nin Mersin Milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye “Devletin olanaklarını kullanarak değil, partilerinin olanaklarıyla demokratik bir seçim yarışı vermeleri” çağrısında bulundu. Kış, “Mersin’in 22 yıldır beklediği yatırımlar var. Mersin Büyükşehir Belediyemizin metro projesi de aylardır Ankara’da imza bekliyor. Sayın Nebati bunun açıklamasını Mersinli seçmene yapacaktır. Mersin metrosu imzasını ise 30 gün sonra CHP iktidarında biz atacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakanlıkta parti toplantısı yapan AKP Mersin Milletvekili adayı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye adil ve demokratik bir seçim çağrısında bulundu. Kış, Mersin’in yıllardır beklediği kamu yatırımları ile Mersin metrosunun engellenmesini de Bakan Nebati’ye hatırlattı.

 

“SAĞDUYULU, SAYGILI BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTECEĞİZ”

 

“Belediye meclisi üyesi, inşaat mühendisi, iş insanı olarak hizmet ettiğim Mersin’e bundan sonra milletvekili olarak hizmet etmek, halkımızdan görev onayı almak için yola çıktım” diyen Gülcan Kış, “Bu onurlu göreve beni layık gören Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nateşekkür ediyorum. Seçim sürecinin şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm olumsuzluklara ve adaletsizliklere rağmen sağduyulu, saygılı bir seçim kampanyası yürüteceğimizden halkımızın emin olmasını istiyorum. Demokratik olgunluk ve saygı çerçevesinde yarışacağız” dedi.

 

BAKAN NEBATİ’YE METRO HATIRLATMASI

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de AKP adayı olarak Mersin’de seçim çalışması yürüteceğine dikkat çeken Gülcan Kış,  “Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nebati de hiç tanımadıkları Mersin’e milletvekili adayı olmaları nedeniyle teşrif ettiler. Kendilerine “Mersinimize hoş geldiniz” diyorum. Devletin olanaklarını kullanarak değil, partilerinin olanaklarıyla demokratik bir seçim yarışı vermelerini diliyorum. Mersin’in 22 yıldır beklediği yatırımlar var. Mersin Büyükşehir Belediyemizin metro projesi de aylardır Ankara’da imza bekliyor. Sayın Nebati bunun açıklamasını Mersinli seçmene yapacaktır. Mersin metrosu imzasını ise 30 gün sonra CHP iktidarında biz atacağız. Sana söz Mersin” ifadelerini kullandı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?