CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ANAYASA KOMİSYONU ÜYESİ ALİ MAHİR BAŞARIR’IN YENİ YIL MESAJI

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ANAYASA KOMİSYONU ÜYESİ ALİ MAHİR BAŞARIR’IN YENİ YIL MESAJI

Gelecek olan 2021 yılını heyecanla, iyi dilek ve umutla karşılıyor, milletimize, insanımıza, pandemiden ötürü sıkıntı yaşayan ülkemize, bütün dünyaya, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

 

Geride bıraktığımız 2020 yılı, ülkemiz ve dünya için zor bir yıl oldu. Başta koronavirüs olmak üzere ardı ardına gelen depremler, seller gibi felaketleri yaşadık. 2020 yılı; Türkiye’nin insan hakları, yargı bağımsızlığı, demokrasi ile ifade ve medya özgürlüğünde, dünyanın en alt sıralarında yer aldığı, milyonların adalet, iş ve aş arayışının sürdüğü, gelir dağılımındaki eşitsizliğin kökleştiği, eğitim sistemindeki kötüleşmenin durdurulamadığı, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet, istismarın önlenemediği, pandemi koşullarında çalışanların ve emekçilerin insanca yaşam koşullarından uzaklaştırıldığı bir yıl oldu.

 

 

Bu zor koşullar altında karşıladığımız yeni yılın, 2020 yılında yaşananlardan gerekli dersler çıkarılarak, aklın, bilimin, kardeşlik ve sağduyunun tüm insanlığın kalbine ve ruhuna sahip olmasını diliyorum. Bizi, huzurlu ve mutlu bir geleceğe taşıyacak yeni bir yıl başlıyor. Çünkü biz; imkansız denilenlerin mümkün, hayal denilenlerin gerçek olduğunu gösteren bir tarihe sahibiz. Yeni yıl, ülkemiz ve insanımız için olduğu kadar, bütün insanlık için de huzur, mutluluk ve barış yılı olmalıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılına hoş geldin derken, ülkemizin bütünlüğü ve huzuru için hiç çekinmeden canlarını veren, şehitlerimizi, gazilerimizi, saygı, minnet ve şükranla anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, umut, heyecan ve mutluluk dilekleriyle çalışanların, emekçilerin, emekten, halktan yana olanların, herkesin yeni yılını kutluyorum.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?