CHP MEZİTLİ İLÇE ÖRGÜTÜ, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞALARA GIDA YARDIMI YAPTI

CHP MEZİTLİ İLÇE ÖRGÜTÜ, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞALARA GIDA YARDIMI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Örgütü, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yılbaşı öncesi meyve ve sebze yardımında bulundu.
Mersin’in Mezitli ilçesinde CHP İlçe Örgütü tarafından anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi. İlçedeki maddi durumu yetersiz olan kişilere sebze ve meyve yardımı yapıldı. Yeni yılın hemen öncesinde gerçekleştirilen yardımlarla, vatandaşların yeni yılı evlerinde aileleri ile sıcak bir ortamda karşılaması hedeflendi.

“BİR MUTLULUKTUR DÜŞÜNCESİYLE SEBZE VE MEYVE YARDIMINDA BULUNDUK”

Yardımla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “İlçe Örgütü olarak yaptığımız çalışmayla, zorlu geçen 2020 senesinin bitişiyle beraber, vatandaşlarımızın da acılarını kederlerini geride bırakması adına, bir mutluluktur düşüncesiyle sebze ve meyve yardımında bulunduk. Özellikle pandemi sürecinde işsiz kalan ve daha öncesinde de zor durumda bulunan yurttaşlarımızın bu karanlık günlerde yeni yılı karşılarken sıcak bir ortamda girmeleri bizler için çok önemli. Bu noktada yardımları ve çalışmaları için örgütümüzün değerli yöneticilerimize ve üyelerimize çok teşekkür ederim. 2021 hepimizin yılı, Türkiye’nin yılı olacak” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?