CHP’Lİ ANTMEN DEN AKP MERSİN İL BAŞKANI CESİM ERCİK’E CEVAP

CHP’Lİ ANTMEN DEN AKP MERSİN İL BAŞKANI CESİM ERCİK’E CEVAP

Mersin İş Kur İl Müdürlüğü tarafından kiralanan bina ile ilgili olarak günler önce basın yayın organlarında haberler çıkmış ve bunun üzerine CHP Mersin Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır Anayasal hak , görev ve yetkisi ile konu hakkında ilgili Bakanlığa bir soru önergesi vermiştir.

Milletvekilimiz , yol arkadaşım Ali Mahir Başarır’ın soru önergesi üzerine AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik bir basın açıklaması yapmış ve hiç de hoş olmayan bir şekilde milletvekilimize had bildirmeye tevessül etmiştir.

Konunun tarafımla ilgili olan kısmına gelince AKP İl Başkanı’nın “ mülkiyet sahibinin avukatı olan CHP Mersin Milletvekili Sayın Alpay Antmen’e sorup gerçekleri öğrenebilirdiniz”.diyerek aklı sıra milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’a ayar vermeye kalkışmasıdır.

Elbette ki değerli milletvekilimiz Ali Mahir Başarır , AKP İl Başkanı’nın nezaketten yoksun , etiğe aykırı beyanlarına kendi açısından cevap verecektir.

Ancak Sayın Ercik Avukatlık ruhsatına sahip bir hukukçu olup , eylem ve söylemlerinde bir hukukçu gibi davranmasını beklerdik.

Soru önergesi vermenin milletvekillerinin görevi olduğunu , milletvekillerinin millet adına iktidarı denetleme görevini yapmakla mükellef olduklarını ve yarası olanın gocunacağını bir hukukçu kimliği ile Avukat da olan AKP İl Başkanı bilir diye düşünürdük.

Sayın AKP İl Başkanı bir hukukçu olarak bilir ki , işyeri kira paraları sadece banka kanalı ödenir ve her iki tarafça Vergi Dairesi’ne beyan edilir.

Yani , çıkıp  şahsıma atıf yaparak çalışkan , cesur ve onurlu Milletvekili yol arkadaşım Ali Mahir Başarır’a had bildirmeye kalkacağınıza banka ödeme dekontlarınızı gösterirdiniz olup biterdi…

Şaşırdık mı ? Hayır … Klasik AKP işte…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?