CHP’li Seçer ‘den hodri meydan

CHP’li Seçer ‘den hodri meydan

 

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararını “millet iradesine darbe” olarak yorumladı. Seçer, “Vatandaşlarımız bizi seviyor. Vatandaşlarımız bize saygı duyuyor. Neden? Çünkü bu başkanlar çalışıyor. Çalmıyor, çalışıyor. Kimseye tepeden bakmıyor. Halkın içinde geziyor. Onun için bizden hoşlanmıyorlar. Hodri meydan. Halkın karşısına çıkacağız, el mi yaman bey mi yaman göreceğiz” dedi.

 

Tarsus’un Şehit İshak Mahallesi’ndeki Begonvil Çocuk Gelişim Merkezinin açılışında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararının kendilerini yıldıramayacağını ve yollarından alıkoyamayacağını söyledi.
Seçer, “Halk bizleri seçmiş. En büyük irade halkın kendisidir. Onun üzerinde bir irade tanımıyoruz. Mahkeme kadıya mülk değil. Bu memleket halkın takdiri ile işbaşına gelmiş yöneticiler tarafından yönetilir. Ancak halkın gücü onu oradan almaya yeter. Devletin makamlarını bir sopa gibi kullanarak kimse bizi terbiye edemez. Biz ulusal kurtuluş mücadelesinden çıkmış bir iradenin, yani yedi düvele meydan okumuş bir iradenin Türkiye Cumhuriyet Devletini ve bütün kurumlarını kurmuş bir iradenin, Türkiye’ye çok partili hayatı ve demokrasiyi getirmiş bir iradenin kurduğu bir siyasi partinin belediye başkanlarıyız” dedi

“DİMDİK AYAKTAYIZ”

CHP’li belediye başkanlarının halka hizmet götürme açısından büyük bir özveri ile mücadele ettiğini de söyleyen Seçer “Onun için böyle bizimle mücadele etmek kolay değil. Dimdik ayaktayız. Daha az uyuyacağız, daha sakin olacağız, daha çok çalışacağız. Vatandaşlarımız bizi seviyor. Vatandaşlarımız bize saygı duyuyor. Neden? Çünkü bu başkanlar çalışıyor. Çalmıyor, çalışıyor. Koşturuyor, hizmet yapıyor. Kimseye tepeden bakmıyor. Halkın içinde geziyor. Onun için bizden hoşlanmıyorlar. Hodri meydan. Halkın karşısına çıkacağız, el mi yaman bey mi yaman göreceğiz” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?