DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Mersin Programı Belli Oldu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Mersin Programı Belli Oldu

DEVA Partisi Mersin İl Kongresi Cuma Günü Gerçekleşecek

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin 1. Olağan İl Kongresi, 15 Ekim Cuma Günü, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Atatürk Parkı Mersin Valiliği karşısında bulunan Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde saat 10.00’da gerçekleşecek olan kongrede, Genel Başkan Ali Babacan, yaşanan siyasi, ekonomik ve toplumsal gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaşarak, içerisinde Mersin’in de yer aldığı projeler hakkında bilgiler aktaracak.

HEM CAMİYE HEM KİLİSEYE GİDECEK

Kongrenin ardından yürüyerek Ulucami’ye geçecek olan Ali babacan burada kılınacak Cuma Namazı sonrası Çamlıbel Tomris Nadir Ortodoks Kilisesi’ne ziyarette bulunacak. Ziyarette Hıristiyanlık dinine mensup vatandaşlarla görüşecek olan Babacan, Mersin Bit Pazarını ziyaret ederek esnaflarla çay sohbeti gerçekleştirecek. Kuvayi Milliye Caddesinde esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelecek olan Babacan, Türkiye’nin DEVA’sı olacak projeleri anlatacak. Babacan Mersin ziyareti kapsamında yine Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Akdeniz İlçe Başkanlığı binasının açılışını da gerçekleştirecek.

“TÜRKİYE’NİN VE MERSİN’İN DEVASI İÇİN HERKESİ BEKLİYORUZ”

15 Ekim Cuma günü 1. Olağan Mersin İl Kongresi için, Genel Başkan Ali Babacan’ı bir kez daha Mersin’de ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarına vurgu yapan Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı bir kez daha Mersin’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Babacan’ın üçer ay arayla üçüncü kez Mersin’e gelmesi kentimize büyük önem verdiğini göstermektedir. Çünkü Mersin çok önemli bir kent, limanı, OSB’si, turizm bölgesi ve Serbest Bölgesiyle Türkiye ekonomisinin de belkemiği konumunda. Sayın Babacan da bu bilinçle iktidara geldiğinde ilk 90 gün ve 360 günde gerçekleştireceklerini aktardığı eylem planlarının bir ayağına mutlaka Mersin’i alıyor. Kendisine, Mersin’e gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle teşkilatımız ve Mersin adına teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm halkımızı, Türkiye’nin derdine DEVA olacak projeleri hep birlikte paylaşmak adına Atatürk Parkı Valilik karşısında bulunan Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 1. Olağan Mersin İl Kongresine bekliyoruz” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?