Diyanet’in Atatürk’süz 29 Ekim mesajına Sedat Peker’den sert tepki

Diyanet’in Atatürk’süz 29 Ekim mesajına Sedat Peker’den sert tepki

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okuduğu hutbede Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anılmamasına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Peker, “Baldızla yapılan cinsel ilişkinin nikahı bozmayacağı fetvasını verecek kadar namussuz olanlar, kendilerine bağımsız bir ülke bırakan Gökbörü Atatürk’ü 29 Ekim’de anmayacak kadar vefasız, hain ve tabii ki kahpe olacaklardır” ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a isim vermeden sert sözlerle yüklendi.

Peker, Ali Erbaş’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okuduğu hutbede cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmamasına tepki gösterdi. Peker, Diyanet’in “baldızla cinsel ilişkiye girmek nikahı bozmaz” fetvasını hatırlattığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Baldızla yapılan cinsel ilişkinin nikahı bozmayacağı fetvasını verecek kadar namussuz olanlar, kendilerine bağımsız bir ülke bırakan Gökbörü Atatürk’ü 29 Ekim’de anmayacak kadar vefasız, hain ve tabii ki kahpe olacaklardır. #29Ekim

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?