EKONOMİ S.O.S VERİYOR!!! NEREDEN ÇIKTI BU COVİD-19!

EKONOMİ S.O.S VERİYOR!!! NEREDEN ÇIKTI BU COVİD-19!

Dünya’yı Saran Covid-19 Virüsü İnsanların Sağlıklarının Yanında Hayatlarından Çok Şey Götürmeye Başladı.Yüzbinlerce İş yeri Kapalı Ufak Tefek Desteklerin Dışında Esnaf Tamamen Çaresiz Durumda Bekliyor.

Nereden çıktı bu Covid-19, öyle bir virüs ki! Çoçuklara bişey yapmıyor, Gençlere etkisi çok sınırlı, Hayvanlara bişe yapmıyor amaaa genetik hastalığı olan vücûd direnci düşük olan yaş almış insanlar maalesef bu virüse yenik düşüyor.!!!

Şimdi bide bu Açıdan bakalım bundan birkaç sene önce başlayan ve sıklıkla tekrarlanmaya başlayan İNSAN nüfusunun çok fazla olduğunu Dünyadaki Kaynakların 50 sene sonra İnsanoğluna Yetmeyecek Düzeyde Tüketildiğini söyleyen açıklayan Bilim insanlarını Duymuşsunuzdur Okumuşsunuzdur!!

Birde üstüne bundan 15 sene önce çekilmiş videolarda bir kaç bilim insanı ve bazı devlet liderlerinin açıkladığı tamda bügün olanları 15 sene önceden bilmeleri tarif edip uyarmaları gerçekten ermiş bu insanlar dedirtecek seviyede!!

Üstüne ABD ve Avrupa’daki İnsan Nüfusunun Yaş Dağılımının Genellikle Yaşlı Nüfus Olması bu insanların bu devletlerin ekonomisinde bir açmaz olduğunu düşündüklerini bilmeyen yoktur!!!

Biz İnsanların en büyük zaafı çabuk unutuyoruz.Yaşananları sizleri hatırlatmak İstedim.

Esnafın DAYANACAK GÜCÜ kalmadı hemen her gün isyan eden bir esnaf, bunalan İntahar etmek isteyen bir esnaf haberi gelmeye başladı ve insanlar artık buna bile alıştı normal geliyor insanlara intaharlar, bakıp geçiyorlar!!!

ALLAH AŞKINA şu meclisteki boş mevzuları, tartışmaları, siyasi çekişmeleri bir kenara bırakın ESNAFA BAKIN ESNAFAAAA!!!

Umut KABA

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?