Gözler Kabine toplantısında: Ekonomide yeni adımlar, konut ve destek kararları, Suriye’de son durum masada

Gözler Kabine toplantısında: Ekonomide yeni adımlar, konut ve destek kararları, Suriye’de son durum masada

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Külliye’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanacak. Kabine toplantısında, iç ve dış gündem, ekonomiye ilişkin gelişmeler ve 81 ilde yapılacak olan 500 bin konutlu sosyal konut projesi ele alınacak. Toplantının ardından kararları duyurmak için Erdoğan millete sesleniş konuşması yapacak.

Son olarak 1 Ağustos’ta gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın bu ayki ikincisi bugün yapılacak. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni bir araya getireceği zirvede önemli gündem başlıkları olacak. Daha önceki toplantıda tahıl koridoru, 81 ilde yapılacak sosyal konut projesi ve terörle mücadelenin yanı sıra Ege ile Akdeniz’de yaşanan gelişmeler ele alınmış ve bu başlıklarla ilgili planlanan adımlar bir bir atıldı.

Sabah gazetesindeki habere göre, Erdoğan başkanlığında 21 gün sonra yapılacak kabine toplantısında iç ve dış gündem ile ekonomiye ilişkin gelişmeler ele alınacak. Vatandaşın alım gücünü koruma ve temel ihtiyaçlarına ulaşımını kolaylaştıracak hamleler bunun başında geliyor.

Bu kapsamda başta 150 bin olarak planlanan ve yan formüllerle sayının 500 bine kadar çıkarılacağı ucuza sosyal konut projesi ile ilgili atılacak adımlar kabinede masada olacak ve ilgili bakanlar konuya dair sunumlarını gerçekleştirecek.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?