GÜNDOĞDU MAHALLESİ SOKAK VE KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

GÜNDOĞDU MAHALLESİ SOKAK VE KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Yeni sezonda asfalt kaplama çalışmalarına Civanyaylağı Mahallesi’nden başlayan Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan diğer mahallelerde de asfalt kaplama ve kaldırım yenileme çalışması için ön hazırlıklara hız verdi.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Civanyaylağı’nın ardından, Gündoğdu Mahallesi’nin sokaklarındayapılacak asfalt kaplama çalışması öncesi, sokaklardaki eski asfaltı sökmeye başladı. Zaman içinde eskiyip ömrünü tamamlayan asfaltın sökümü, geri dönüştürülmek üzere trimer adı verilen makineyle yapılıyor.

Mahallede, eski asfaltın sökümünün yanı sıra, bir yandan sökülen kaldırımlar da karo ile kaplanacak yenileniyor. İş makineleri yardımıyla mahallede yoğun bir çalışma başlatan fen işleri ekipleri, asfalt kaplama hizmetinin sona ermesiyle birlikte, Gündoğdu’nun sokaklarını yepyeni bir görünüme kavuşturacak, mahalle sakinlerinin geçmişte yaşadığı sıkıntıları ve güçlükleri ortadan kaldıracak.

Mahallerimizde yaşam kalitesini yükselteceğiz”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı değerlendirmede, yeni asfalt sezonuna hızlı başladıklarını belirtti; ihtiyaç duyan bütün mahallelere gereken hizmet ve çalışmaların sunulacağını ifade etti. “Yeni sezonda yoğun bir şekilde başladığımız asfaltkaplama hizmetiyle, Akdeniz’in çehresini değiştirmeye, mahallelerimizi daha yaşanılır kılmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Gültak;

Belirlenen plan ve program kapsamında, asla merkez ve kenar ayırımı yapmadan her mahallemize gereken hizmet ve çalışmaları en kısa sürede sunacağız. Geçmişte belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakılan vatandaşlarımıza, kent yaşamının gerektirdiği konforuulaştırıp, hak ettikleri yaşam kalitesini sağlayacağız. Gönül Belediyeciliği ilkesi, insan odaklı hizmet anlayışımızla, Akdeniz’in tüm mahallelerinde değişim ve dönüşüm sürecekifadelerini kullandı.

Öte yandan; mahallelerinde başlayan asfaltlama çalışmalarıbeğeniyle takip eden Gündoğdu sakini vatandaşlar, hizmetler nedeniyle Başkan Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?