İmamoğlu duruşması  14 Aralık’a ertelendi

İmamoğlu duruşması 14 Aralık’a ertelendi

Duruşma, FOX TV muhabiri Gülşah İnce‘nin ifadesiyle başladı. İnce, “FOX TV muhabiri olarak oradaydım.Görüntüler ayan beyan ortada. Ham görüntüleri ve haberi size gönderdim. Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi hakkında sarf ettiği sözleri tırnak içinde alıntılayarak aynen İmamoğlu’na sordum. O da yanıt verdi. Başka TV kanalları da vardı” dedi.

İnce, İBB Başkanı’nın avukatı Gökhan Günaydın’ın “İmamoğlu sözlerine ‘Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı?’ diye başladı. Siz soruyu nasıl sordunuz?” sorusuna “Sayın İçişleri Bakanı’nın bu sabah size söylediği… diyerek soruya başladım”yanıtını verdi.

Hâkim, “Bu sözlerin kime söylendiği belli. Bu dünyada bu (lafa bakarım laf mı diye adama bakarım adam mı) sözlerin Süleyman Soylu’ya söylenmediğini söyleyen varsa buraya gelsin” dedi.

İmamoğlu’nun avukatı, bu ifadenin kayda geçirilmesini talep ederken, hâkim “Hakimler, kararlarıyla konuşur” yanıtını verdi.

Hâkim, İmamoğlu’nun avukatlarının diğer tanıklarNecati Özkan ve Murat Ongun’un dinlenmesi talebini reddetti.

İmamoğlu’nun avukatları reddi hâkim talebinde bulundu. Hâkim, bu talebin mahkemeyi uzatmaya yönelik olduğunu söyleyerek reddetti.

Savcı, Nisan ayındaki mütalaasını yineledi, İmamoğlu’na ceza verilmesini istedi.

Hâkim, duruşmayı 14 Aralık’a erteledi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?