İYİ Parti’den ‘Cihan Paçacı’ açıklaması: Kendi iradesi ile istifa etti

İYİ Parti’den ‘Cihan Paçacı’ açıklaması: Kendi iradesi ile istifa etti

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cihan Paçacı’nın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun olası cumhurbaşkanı adaylığına yönelik sözlerinin ardından İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etmesine ilişkin bir açıklama yaptı. Zorlu, Paçacı’nın istifasının ‘sorumluluk örneği’ olduğunu söyledi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cihan Paçacı’nın İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Paçacı’nın istifasının tamamen kendi iradesiyle gerçekleştiğinine dikkat çeken Zorlu, Paçacı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ifadelerinin Millet İttifakı’nın iradesine ve birlikteliğine zarar verir nitelikte bir tartışma alanını ortaya çıkardığını vurguladı.

Paçacı’nın istifasını ‘sorumluluk örneği’ olarak değerlendiren Zorlu, önümüzdeki seçimlere işaret ederek “İYİ Parti kurulduğundan beri Türk siyasetinde milletimizin sesi ve iradesinin temsilcisi olmuştur. Ve önümüzdeki seçimleri kazanarak Cumhuriyetimizin 100. yılında memleketimizi hak ettiği konuma taşıma iradesi tamdır” dedi.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?