Kalp çarpıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılan Meral Akşener’in gün içinde taburcu olması bekleniyor

Kalp çarpıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılan Meral Akşener’in gün içinde taburcu olması bekleniyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbindeki ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle Ankara’daki Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. Akşener’in müşahede altında tutulduğu öğrenildi. Akşener’in sağlık durumuna ilişkin olarak Güven Hastanesi’nden yapılan açıklamada; yapılan tetkiklerde bir sorun tespit edilmediği ve Akşener’in gün içinde taburcu edilmesinin planlandığı belirtildi.

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sağlık durumuna ilişkin olarak, şu açıklamayı yaptı:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız.”  

Güven Hastanesi’nden Akşener’in sağlık durumu hakkında açıklama

Güven Hastanesi tarafından Akşener’in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, “İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 12.01.2023 tarihinde hafif bir çarpıntı şikayeti ile Ankara Güven Hastanesi’ne başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde taburculuğu planlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?